Problem s laptopom

poruka: 4
|
čitano: 837
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem s laptopom

Znam da ima puno puno tema pa mi oprostite odmah na pocetku sto otvaram opet.... Naime imam problem s laptopom , upalim ga sve normalno dode do loadanja windowsa ( laptop je star oko 3 4 godine , acer travelmate 7530 mislim ) , win xp , nakon 3 4 sec usporenog loadanja pojavi se nekakvi plavi ekran i opet se upali .... u cemu je problem , sto je otislo k vragu :D 

BMW
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem s laptopom
HP4520s kaže...

Znam da ima puno puno tema pa mi oprostite odmah na pocetku sto otvaram opet.... Naime imam problem s laptopom , upalim ga sve normalno dode do loadanja windowsa ( laptop je star oko 3 4 godine , acer travelmate 7530 mislim ) , win xp , nakon 3 4 sec usporenog loadanja pojavi se nekakvi plavi ekran i opet se upali .... u cemu je problem , sto je otislo k vragu :D 

Skini si Hirens Boot CD, snimi ga na cd i bootaj računalo sa njega, kod boota odabereš MiniXP, ako on radi normalno onda ili ne valja instalacija ili HDD (testiraj ga sa HD TUNE (Health i Error scan-FULL, postoji u MiniXP)), ako je HDD ok onda napravi reinstall windowsa.

Valentin
14 godina
neaktivan
Re: Problem s laptopom

nesto ti uzrokuje bsod neki driver ili nesto predlazem reinstalaciju winsa!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice