Problem s internet vezom, možda matična

poruka: 2
|
čitano: 1.939
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem s Internet vezom, možda matična

'Sup

Ovako, nisam siguran točno otkad, možda otkad sam kupio novu matičnu & proc, možda čak ranije, ali dugo vremena imam problema s Internet vezom. Situacija je ovakva: fino surfam netom i sve 5, kad se odjednom iz čista mira veza uspori na brzinu ravnu onoj dial-upa, da bi nakon 5-6 minuta i potpuno "crkla", iako računalo i dalje tvrdi da je spojeno na net- ništa se ne učitava.

Zanimljivo, ovaj problem nikad mi se ne događa dok igram online, ili dok nešto skidam- dok god je stalan protok podataka, ništa se neće dogoditi. Ali, s druge strane, nekad kad probudim računalo iz sleep moda, veza u startu faila.

Cijelu ovu priču do sad sam rješavao čekanjem ili pak restartanjem routera, ali nekad ni to ne upali odma. Zvao sam T-Com već sto puta, ali oni kažu da je sve ok- u što sam se danas naposlijetku i uvjerio, jer dok me na kompu veza pilala, spojio sam laptop i na njemu je sve bilo ok.

Veza je žična, tako da tu ne bi trebao biti problem. Windowsi 7, matična Gigabyte GA-P43-ES3G. Ciljam da je u njoj problem, iako ne znam ni sam zašto bi bio.

So, what gives?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem s internet vezom, možda matična

probaj se spojit na internet drugim putem tipa pci lan karticom ili USB wirelessom.

Ako i tad bude problema, onda si pokupio neki virus definitivno.

Ako ne, onda nevalja lan kartica na matičnoj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice