Znači imam slijedeči hdd sata od 160 gba, izvukao sam ga iz kučišta još prije, na njemu je dual boot sa W7 i još je gore Zorin OS (neka distribucija Ubuntua koliko sam uspio skužiti). E sad mene zanima da li zbog linuxa mi komp neće prepoznat hard kad ga uštekam preko sata kabla ili je zbog toga što je, mislim nisam 100% siguran, jednom prilikom pao na pod?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znači imam slijedeči hdd sata od 160 gba, izvukao sam ga iz kučišta još prije, na njemu je dual boot sa W7 i još je gore Zorin OS (neka distribucija Ubuntua koliko sam uspio skužiti). E sad mene zanima da li zbog linuxa mi komp neće prepoznat hard kad ga uštekam preko sata kabla ili je zbog toga što je, mislim nisam 100% siguran, jednom prilikom pao na pod?
Bit će da je do toga. Je li radio kad si ga izvadio?
Al čuo sam da inače linuxi nedaju, neznam zašto, da se hard prepozna na drugom sistemu, mislim neznam a treba mi hard...
Nisam na "ti" sa linuxima, ali mislim da bi ga trebao imati u biosu ako je ispravan.
E toga se nisam sjetio... Pokušat ču ponovo ga spojiti
Ako još neko ima kakvu ideju na pameti šta bi moglo biti neka se slobodno izrazi!
Jesi skenirao?
Ako ga nigdje bios ne prepoznaje onda je.. 
Pričekaj još neki savjet prije konačnog zaključka. :)