Problem u grafickoj

poruka: 9
|
čitano: 1.367
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Problem u grafickoj

Jucer sam kupio konfiguraciju,  i idem sinoc slagat sve to i ko za vraga ne zeli mi pustit sliku na monitor,  reko mora da je problem i grafickoj. 

ventilator na grafickoj se okrene samo za jedan krug i stane i tako stalno.  Stavim tu istu grafu kod frenda ventilator se vrti normalno i grafa mu pusta sliku.  

Rijec je o msi r7 360 oc 2gb5ddr i maticnoj ploci gigabyte 970a-ds3.… . ne znam gdje je problem,  mislim da je nesto u maticnoj kao da nije kompatibilna sa grafom… molim pomoc

Napajanje je forton 400 hexa a procesor adm x4 4300 3.8 ghz

Am3+ socket je i maticna i procesor

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Problem u grafickoj

dali vrti ostale ventove?

RAMPAGE
10 godina
neaktivan
Toni RAZOR kaže...

dali vrti ostale ventove?

Vrti i od napajanja i od procesora hladnjak

10 godina
neaktivan
Problem u grafickoj

A kad stavim staru grafu slabiju opet ne daje sliku ali vrti vent na grafi kako bi trebalo

0 0 hvala 0
12 godina
Problem u grafickoj

Meni se čini da nevalja matična.

koliko imaš modula memorije ako su dva izvadi jedan pa probaj najprije jedan pa drugi a ako je jedan probaj ju stavit slot

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.8.2015 21:50 (nicky.sl).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Drotvajler kaže...

A kad stavim staru grafu slabiju opet ne daje sliku ali vrti vent na grafi kako bi trebalo

Jesi u BIOSu sve podesio tako da koristi diskretnu grafičku karticu umjesto integrirane? Ovo oko rada ventilatora ne mora biti nešto bitno. Moguće da ova novija grafa ima regulaciju da se vent pokreće kada dođe na neku zadanu temperaturu.

Zora puca, biće dana ...
10 godina
neaktivan
Jura iz druge galaksije kaže...
Drotvajler kaže...

Jesi u BIOSu sve podesio tako da koristi diskretnu grafičku karticu umjesto integrirane? Ovo oko rada ventilatora ne mora biti nešto bitno. Moguće da ova novija grafa ima regulaciju da se vent pokreće kada dođe na neku zadanu temperaturu.

Ne mogu uopce u bios uc kad ne daje sliku

13 godina
neaktivan
Probaj drugi pci slot..kod frenda na Asusovoj ploci..nova ploca i grafa.... nije isto radila grafa pa prebacili na drugi slot i proradilo...vratili na prvi i sad radi...zasto i kako nemam pojma...
14 godina
neaktivan
Drotvajler kaže...
Jura iz druge galaksije kaže...
Drotvajler kaže...

Ne mogu uopce u bios uc kad ne daje sliku

Pa spoji monitor na integriranu prvo pa pogle u biosu da ti nije pod primary integrirana odnosno da ti samo kroz nju pušta sliku.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice