Problem sa ekranom

poruka: 9
|
čitano: 3.313
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem sa ekranom

Imam Benquov ekran 17 inča i svaki put kad pokrenem igru ili film, pojave se točkice na ekranu i ispiše da nema signala... šta da radim

if u want to stay alive... just stay
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa ekranom

Obično kada se pojavi "no signal" znači da monitor ne prima sliku od grafičke, znači da kabel vjerojatno nije dovoljno dobro uštekan, provjeri svakako na monitoru je li kabel uštekan dobro, i iza na kućištu je li kabal koji se spaja u grafičku dobro pričvršćen.

No s druge strane, kažeš da ti se to dogodi samo kad igraš igre i gledaš filmove, što je pomalo čudno. No svakako provjeri ovo što sam napisao jer se i meni događalo da se pojavljivala poruka "no signal" a u biti kabel nije bio do kraja uštekan iza u monitor.

www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa ekranom
fiif kaže...

Imam Benquov ekran 17 inča i svaki put kad pokrenem igru ili film, pojave se točkice na ekranu i ispiše da nema signala... šta da radim

Moguće je isto ako imaš LCD ekran da ti jednostavno ne podržava neke rezolucije

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
17 godina
neaktivan

ma znam to...  provjereno... ali se dešava baš kad se igra i gleda... ne kontam jer je kabal dobro uštekan.... možda da kupim novi?

if u want to stay alive... just stay
17 godina
neaktivan
Problem sa ekranom

Problem ti je sa grafičkom,prvo probaj reinstalirati drivere,ili stavi stare drivere kod kojih ti je bila slika normalna.U većini slučaja je problem softverski i može se rješiti.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Problem sa ekranom

Prije 5-6 dana mi se odjednom zatamnio ekran pa odjednom se vrati boja na nekoliko sekundi pa opet nestane na dugo vrijeme

Imam ekran SAMSUNG SyncMaster 732n i grafičku karticu ATI Radeon HD 2600 Pro

Molim vas ako mi možete pomoć unaprijed hvala!!

DANAŠNJA DJECA SLUŠAJU CAJKE PRIČE O VUKOVARU NJIMA SU BAJKE!!

0 0 hvala 0
17 godina
caky kaže...

Prije 5-6 dana mi se odjednom zatamnio ekran pa odjednom se vrati boja na nekoliko sekundi pa opet nestane na dugo vrijeme

Imam ekran SAMSUNG SyncMaster 732n i grafičku karticu ATI Radeon HD 2600 Pro

Molim vas ako mi možete pomoć unaprijed hvala!!

To se i meni jednom dogodilo sa HD 2600 Xt na katodi...Problem je bio u driverima i skinuo sam nove, restartao PC i redovno updateo drivere i nisam imao problema

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.
17 godina
fiif kaže...

Imao isti problem prije dva tjedna...

Uđem u igru i pojave se tockice, koje se s vremenom povecavaju...

Nista nije pomoglo...reinstall drivera, potpuno brisanje pa nova instalacija...ciscenje (od prasine)...

Na kraju kupio novu grafu i sve ok...

Probao ovu u jos jedno racunalo...ista stvar...otisla... RIP

TrustNo1
16 godina
neaktivan

moš mi dat link za hd 2600 pro

DANAŠNJA DJECA SLUŠAJU CAJKE PRIČE O VUKOVARU NJIMA SU BAJKE!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice