Problem sa DVB prijamnikom

poruka: 3
|
čitano: 1.146
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Bok svima!

Dakle, moj problem je da neznam kako restartirati DVB prijamnik. Zašto to želim? Zato jer sam nešto malo prčkao, i onako, iz fore, stavio prikaz na 16:9. Moja prastara televizija nikako te nemože prikazati, pa se pokažu one "bube". Znate na što mislim, ono bjelo što dođe kad se zamuti signal. Uglavnom, sad se nevidi ni meni u kojem se namješta prikaz, pa nemogu vratit nazad. Nisam siguran, ali mislim da televizija ipak reagira jer se mjenjaju programi kad ih mjenjam daljenskim (i tipkama na prijamniku). Možda da napamet znam meni, mogao bi promjeniti "na slijepo".

Ipak mi se neda opuštati u takve avanture, pa ako netko zna da mi kaže kako da restartiram prijamnik? Da, sve sam već palio gasio itd..

Imam onaj standarni, najeftiniji sivi prijamnik. Na njemu piše DVB-T110, a proizvodi ga Vivax.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nitko nezna kako restartirati DVB prijamnik?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam i ja problem sa prijamnikom Strong 5230 gori zelena lampica da je upaljen i gledam malo telku,digitalna se zgasi nema slike i go iri zelena lampica.Pokušao sam sve tipke stiskat i ne zeli se upalit zna ko zasto??

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice