Problem sa C: Local Disk

poruka: 13
|
čitano: 3.293
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Instalirao sam XP-sp3, a imao sam XP-sp2. Moj problem je u tome što nemog obrisati foldere od predhodnog windovsa iz Documents and Sattings. Folderi koji su pod imenom juzera na stari windovs su i dalje tu. Još jedan problem na c particiji imam ukupno 8GB što ja znam a on pokazuje 48.8 zauzeto. Probao sam sve od cclinera sa opcijom Wipe free space do skrivenih fajlova i nema ništa. Kako to ta pobrišem. Hvala u napred {#}

0 0 hvala 0
15 godina

totalni kaos, prvo sam pomislio da si digao samo sp2 na sp3 ali sam skuzio da si ti instalirao preko sp2 nove windowse koji imaju sp3 jer je to jedino objasnjenje kako jos vidis foldere iz starih win. apsolutno mi nije jasno kako na 8gb particiji ti vidis 48gb zauzetog mjesta? nista napisano nema smisla :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 15:35 (smiglcro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Problem sa C: Local Disk
biop kaže...

Instalirao sam XP-sp3, a imao sam XP-sp2. Moj problem je u tome što nemog obrisati foldere od predhodnog windovsa iz Documents and Sattings. Folderi koji su pod imenom juzera na stari windovs su i dalje tu. Još jedan problem na c particiji imam ukupno 8GB što ja znam a on pokazuje 48.8 zauzeto. Probao sam sve od cclinera sa opcijom Wipe free space do skrivenih fajlova i nema ništa. Kako to ta pobrišem. Hvala u napred {#}

Napravi clean install i nećeš imati takvih problema! KLIK

Naravno ,prvo backup svega bitnoga s te particije!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
15 godina
neaktivan

ljudi imam jedan ogroman problem moj local disk c gubi prostor imao je oko 19 ili 18 gb, a sad ima 7,22gb nakon što skinem neki file od oko 1gb on mi se spremi na taj disk a nakon kaj ga pobrišem taj file prostor koji je zauzimao nije se oslobodio pliz pomozite mi i još extra pitanje mass effect2 ,dead space, cod4, gta san andreas, mi trzaju nakon 4 instaliranja tj. ubrzava mi se igra (konfiguracija je dobra provjerio sam i igre bi trebale glatko ići na high detaljima) pliz pomozite mi

Lezim na krevetu i gledam nebo boje tvojih ociju i razmisljam si, gdje mi je jeb**e krov?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Možda je problem u virtualnoj memoriji?Možda je backup,dali imaš backup & recovery uključen?

Instaliraj i pokreni progrm ccleaner,neka ti počisti i registry i više manje sve...to bi ti moglo popravit i problem sa igrama.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Trebas formatirati ladicu C pri instalaciji ako nezelis zavrsiti sa 2 windowsa kad ti dođe na instalaciji odaberi ladicu procitaj si na dnu ekrana ti pise koji gumb je za sta ja mislim da ti je D znaci odaberes ladicu C i onda stisnes tipku D pa L pa enter da nastavis i onda ti je particija formatirana pa onda procitas dolje koji gumb je da ponovo kreiras ladicu za to ces morat stisnut C ili L gumb na ladicu di vidis da ti pise kolko ti je slobodno ali nije locirano tak nes pise i samo stisnes kao sto rekoh C ili L kaj god da ti pise dolje na dnu pa kad si kreirao i vidis da ti pise npr Drive C: 100%/100% slobodnog onda stisnes enter da instaliras u tu ladicu pa odaberes format i dalje znas...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FrightMare kaže...

Trebas formatirati ladicu C pri instalaciji ako nezelis zavrsiti sa 2 windowsa kad ti dođe na instalaciji odaberi ladicu procitaj si na dnu ekrana ti pise koji gumb je za sta ja mislim da ti je D znaci odaberes ladicu C i onda stisnes tipku D pa L pa enter da nastavis i onda ti je particija formatirana pa onda procitas dolje koji gumb je da ponovo kreiras ladicu za to ces morat stisnut C ili L gumb na ladicu di vidis da ti pise kolko ti je slobodno ali nije locirano tak nes pise i samo stisnes kao sto rekoh C ili L kaj god da ti pise dolje na dnu pa kad si kreirao i vidis da ti pise npr Drive C: 100%/100% slobodnog onda stisnes enter da instaliras u tu ladicu pa odaberes format i dalje znas...

vidim da imaš znanje ali ja nisam neki znalac tako da ti neznam kaj je to ladicca molimte mi malo jasnije objasni

Lezim na krevetu i gledam nebo boje tvojih ociju i razmisljam si, gdje mi je jeb**e krov?
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Možda je problem u virtualnoj memoriji?Možda je backup,dali imaš backup & recovery uključen?

Instaliraj i pokreni progrm ccleaner,neka ti počisti i registry i više manje sve...to bi ti moglo popravit i problem sa igrama.

igre nisu original da to možda nije problem a ovo s ccleaner ću odmah sada probat pa ti javim dali mi je pomoglo

17 godina

Odgovarao sam na biop-ov problem, tvoj je vjerojatno u cache-u... isprazni cache folder...

15 godina
neaktivan
Mr.Croatian100 kaže...
g12356 kaže...

igre nisu original da to možda nije problem a ovo s ccleaner ću odmah sada probat pa ti javim dali mi je pomoglo

Nema to veze,one se nebi trebale usporavat nakon svake uzastopne instalacije,nego ti je jednostavno previše smeća na hard disku,a upravo to rješava ccleaner.

15 godina
neaktivan

gledajte došao mi je čovjek koji se kuži u ovo jer mi se komp nije htio upaliti prije 2 mjeseca, i rekao je da hard disk će se hard disk morati uskoro zamijeniti jer je ovaj na izmaku snaga tada mi je instalirao firefox i svi downloadi idu na local disk c koji kad izgubi prostor ne vraća se prvo je od 19 pao na 15 pa 11 pa 10 i sad ima 7 a ovo za igre ima li kakve veze kaj nisu original i još sam na gamedebateu provjerio konfu i dobio ovako:

cpu: crveni x

ram: zelenu kvačicu

gpu: zlatnu kvačicu

pliz poludjeti ću i molim vas da mi odgovorite na ova 2 pitanja

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mr.Croatian100 kaže...

gledajte došao mi je čovjek koji se kuži u ovo jer mi se komp nije htio upaliti prije 2 mjeseca, i rekao je da hard disk će se hard disk morati uskoro zamijeniti jer je ovaj na izmaku snaga tada mi je instalirao firefox i svi downloadi idu na local disk c koji kad izgubi prostor ne vraća se prvo je od 19 pao na 15 pa 11 pa 10 i sad ima 7 a ovo za igre ima li kakve veze kaj nisu original i još sam na gamedebateu provjerio konfu i dobio ovako:

Ako je tako,onda moraš kupit hard...a i cpu ti je preslab...

15 godina
neaktivan
g12356 kaže...
Mr.Croatian100 kaže...

Ako je tako,onda moraš kupit hard...a i cpu ti je preslab...

koliko košta 3gb ram i procesor koji može pokretati crysis 2 u high detaljima bez greške

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice