zašto mi se dešava da dvd(bilo dvoslojni ili obični)na kojem su mi snimljeni filmovi kad hoću prebacit na hdd on ga skoro do kraja prebaci i onda stane jer mi izbaci neki error i neče dalje,a kad hoču taj film pokrenit drito sa dvd-a uopće ga ne pokreće!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A si probal s drugim DVD čitačem ?
iskreno i nisam!
Ako je čitač star ,vjerojatno je u njemu problem !
zbog toga i jesam skeptičan...novi je čitač poprilično!
Probaj te filmove kod nekog drugog prebacit ili pogledat , ako radi onda je tvoj čitač krivac. A ako ne radi onda su ti loši mediji !
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
jao nisam zapiso al nešta otprilike''parameters incorrect''tako nešta!
Pokušaj mu postaviti novi firmware.
Pozdrav!
malo sam čačko i skužio da mi se to dešava u večini slučajeva na dvoslojnim dvd-ima od 8,5 gb.jel ima neki poseban način na koji se oni snimaju ili?
Pa lijepo ti je kolega gore napisao da napišeš koji je error. Sve ostalo ovdje je samo nagađanje.
malo sam čačko i skužio da mi se to dešava u večini slučajeva na dvoslojnim dvd-ima od 8,5 gb.jel ima neki poseban način na koji se oni snimaju ili?
ovako....
ili si radio preveliki overburn na nekom single layer dvd
ili si probao forsirati overburn na dual-layeru
sto rezultira kvarom pomaka glave lasera, to se dogada kod 98% dvd snimaca koji rade overburn preko dozvoljene margine i gotovo 100% onih koji pokusaju napraviti overburn DL medija ( osim nekih pextorovih dvd snimaca, u biti rijetki su ti)
a ako nisi to radio, mislim na overburn,
izvadi dvd snimac iz kucista i malo ga "protresi"
ili ga otvori i vidi dal nesto smeta glavi lasera pri kretanju (npr. mozda nema dovoljno masti na railu)....
imao sam slican prioblem s BD-RW....