Pomoc pri priključcima

poruka: 4
|
čitano: 1.148
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
pomoc pri priključcima
Evo nabavio sam si novu maticnu plocu i sve kompnete spojio na nju i sce pet,ali post nisam uzimao novo kuciste nisam dobio one plavo bijele kabele za spojit na plocu , sluze za restart i paljenje Pc. Tako da koristim ove stare od stargo kucista a one su bile spojene na staru matcnu (generacija ddr1). Problem je u tome sta neznam di ih ukopcat na maticnu (naziv maticne asrock n68-gs3 ucc). Moze li mi ko pomoc? Dali da mozda ukopcam tamo di mi pise dolje na dnu maticne USB_PWR2?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: pomoc pri priključcima

Kabel od tipke za uključenje spajaš na PANEL1 header - na pinove označene s PWRBTN, kabel od reset tipke na RESET, HDD lampicu na HDLED, lampicu napajanja na PLED.

USB portove (prednje) spajaš na recimo USB4_5 header.

KaeR
15 godina
neaktivan
Na maticnoj imam panel1 i pokranjega pise samo hdled i restart nepise mi nigdje pwer Ej a sto je to CLRCMOS1 Uspio sam naci pwer i restart thx Na prijasnoj maticnoj mi je bilo vecim slovima pa sam vidio a sada je tako sitno da sam jedva skuzio
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 16:55 (Zodiak).
17 godina

Po uputama: PLED i PWRBTN su u gornjem redu pinova na PANEL1 headeru (prva 2 su za LEDicu napajanja, druga 2 za tipku za uključenje), HDLED i RESET u donjem (prva 2 su za LEDicu diska, druga 2 za tipku za reset, zadnji pin je prazan).

CLRCMOS1 je jumper za brisanje (resetiranje na tvorničke vrijednosti) CMOS postavki npr. nakon neuspješnog overclocka (standardno stanje je kad su spojeni pinovi 1 i 2, za brisanje postavki spoji se pin 2 i 3).

KaeR
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice