Pomagajte graficka!

poruka: 12
|
čitano: 2.225
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pomagajte graficka!

Evo ovako igran The Elder Scrolls V Skyrim i odjednom mi bloka slika i upali se plavi ekran,di se spominje driveri od graficke,ima san naj novije drivere, u biosu i dosu neka slova su cudna,na ulazu u windows 7 neke tockice a ako uđe u wind sve je u redu ali je rezolucija naj manja.Graficku prepoznaje samo kao vga,iman 8800gt.Temperature su u redu jer iman bolje hlađenje na grafickoj,ne prelazi 60 graficka a ovo ostalo puno manje.Lcd mi je SyncMasterT200 20"

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Pomagajte graficka!

Pali pećnicu, ne gine ti pečenje!{#}

13 godina
Pomagajte graficka!

ništa pripremaj je .. malo začina pa u pećnicu {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Nebi je jos u pecnicu ima slike pa nebi jos,imali ko kakvu ideju

16 godina
neaktivan
Flasme kaže...

Nebi je jos u pecnicu ima slike pa nebi jos,imali ko kakvu ideju

Da nema slike bila bi kandidat za otpad :/...Peci!

Justin Bieber - God created me to sing ! Rise Against - No, i don't
15 godina
Pomagajte graficka!

Prvo deinstalirat drivere,pa počisti registry sa driver sweeper programom pa onda instaliraj najnovije drivere.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 20:38 (Sideswipe).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Pomagajte graficka!

Ako ti ništa od toga ne pomogne, probaj reinstalirati windowse, meni je to par puta pomoglo, ako ni to ne upali, staviš grafu u pećnicu na 200 stupnjeva ili jednostavno kupiš novu

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Pomagajte graficka!

1.Reinstall drivera, isprobati najnovije i zadnju poznatu stabilnu verziju, iz to očistiti prethodno registry

2.Driver Sweeper

3.Pokušati podignuti napon kartice za mrvicu

4.Reinstall Winsa

5.Pečnica

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Ulazi u windows kad driveri nisu snimljeni,pokusa san novi windows ali nece kad triba uc u windowse,jer driveri vec postoje u windowsima.Cemu sluzi neki jumper na grafickoj, mozeli se kako reset biosa ili snimit ponovno isti bios.

17 godina
Pomagajte graficka!

Uh i ja mislim da grafička odlazi pa pa.samo je pitanje jel odlazi memorija ili negdje ima slabiji kontakt pa se može srediti pečenjem.

Skyrim je nova igra i prema tome jako grafički zahtijevna,zbog toga što ti je grafa vjerojatno cijelo vrijeme dok igraš skyrim na 100% opterećenosti došle su do izražaja greške na njoj (memoriji,ili nešto drugo).

Mrzim cheatere iz dna duše
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Pomagajte graficka!

Brate moj

Imao sam isti problem prije nekoliko godina sa Ati Radeon 9600

Sreca nije neka graficka.Uzeo sam novu 

Pogledaj ovu temu ;)

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/popravak-graficke-kartice-koristenjem-pecnice/67886.aspx

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Pozdrav ekipo,ipak san je u pecnicu,prije toga malo je ocistija domacon rakijom i uvjerija san se i sam da PECNICA cini cuda,sad sve radi.Cita san o tome ali nisan vjerova dok se i sam nisan uvjerija,hvala svima,pozdrav{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice