Evo ovako igran The Elder Scrolls V Skyrim i odjednom mi bloka slika i upali se plavi ekran,di se spominje driveri od graficke,ima san naj novije drivere, u biosu i dosu neka slova su cudna,na ulazu u windows 7 neke tockice a ako uđe u wind sve je u redu ali je rezolucija naj manja.Graficku prepoznaje samo kao vga,iman 8800gt.Temperature su u redu jer iman bolje hlađenje na grafickoj,ne prelazi 60 graficka a ovo ostalo puno manje.Lcd mi je SyncMasterT200 20"
Pomagajte graficka!
- poruka: 12
- |
- čitano: 2.225
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pali pećnicu, ne gine ti pečenje!
ništa pripremaj je .. malo začina pa u pećnicu
Nebi je jos u pecnicu ima slike pa nebi jos,imali ko kakvu ideju
Nebi je jos u pecnicu ima slike pa nebi jos,imali ko kakvu ideju
Da nema slike bila bi kandidat za otpad :/...Peci!
Prvo deinstalirat drivere,pa počisti registry sa driver sweeper programom pa onda instaliraj najnovije drivere.
Ako ti ništa od toga ne pomogne, probaj reinstalirati windowse, meni je to par puta pomoglo, ako ni to ne upali, staviš grafu u pećnicu na 200 stupnjeva ili jednostavno kupiš novu
1.Reinstall drivera, isprobati najnovije i zadnju poznatu stabilnu verziju, iz to očistiti prethodno registry
2.Driver Sweeper
3.Pokušati podignuti napon kartice za mrvicu
4.Reinstall Winsa
5.Pečnica
Ulazi u windows kad driveri nisu snimljeni,pokusa san novi windows ali nece kad triba uc u windowse,jer driveri vec postoje u windowsima.Cemu sluzi neki jumper na grafickoj, mozeli se kako reset biosa ili snimit ponovno isti bios.
Uh i ja mislim da grafička odlazi pa pa.samo je pitanje jel odlazi memorija ili negdje ima slabiji kontakt pa se može srediti pečenjem.
Skyrim je nova igra i prema tome jako grafički zahtijevna,zbog toga što ti je grafa vjerojatno cijelo vrijeme dok igraš skyrim na 100% opterećenosti došle su do izražaja greške na njoj (memoriji,ili nešto drugo).
Brate moj
Imao sam isti problem prije nekoliko godina sa Ati Radeon 9600
Sreca nije neka graficka.Uzeo sam novu
Pogledaj ovu temu ;)
http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/popravak-graficke-kartice-koristenjem-pecnice/67886.aspx
Pozdrav ekipo,ipak san je u pecnicu,prije toga malo je ocistija domacon rakijom i uvjerija san se i sam da PECNICA cini cuda,sad sve radi.Cita san o tome ali nisan vjerova dok se i sam nisan uvjerija,hvala svima,pozdrav