Pc se ne podize

poruka: 8
|
čitano: 1.952
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Pc se ne podize

Ovako kad stisnem gumb za paljenje, ventilatori se vrte ali se PC ne diže. Ne čuje se niti beep nikakav niti ima slike na monitoru. 

Kako da provjerim osnovne stvari posto nemam drugih komponenti.Hvala svima unaprijed :)z

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Pc se ne podize

Probaj komp spojiti sa televizorom (da isključiš monitor kao problem) i probaj svoju grafu na drugom kompu, kod nekog prijatelja. Bilo bi dobro da probaš sa drugim kablom od monitora.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 19:18 (Mile 74).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Pc se ne podize

1. Ako imas integrisanu graficku probaj na nju spojit monitor ako nemas probaj posudit od nekog gaficku pa probaj ustekat.

2. Ako mozes probati monitor negdje kod prijatelja susjeda. 

3. izvadi ram memoriju i vratije je nazad. Probaj u drugi  utor ubosti ako imas vise plocica probaj sa jednom pa kasnije sa drugom.

4. Pogladaj  kabel od  monitora do graficke moda nema dobar spoj.

To je za pocetak

13 godina
Pc se ne podize

Pogledao sam specifikacije njegove ploče i nažalost nema integriranu grafu na ploči. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Pc se ne podize
Sada sam ustekao u graficku hdmi kabel i spojio na tv, te nema slike a niti ima pod opcijama tv-a da je nesto spojeno na hdmi. Inace bude prikazano kad je max tv spojen.
13 godina
Pc se ne podize

Znači probaj sa drugom grafom ili svoju kod frenda. U međuvremenu probaj sa RAM pločicama kako ti je kolega iznad rekao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pc se ne podize

Evo pokusao sam staviti RAM plocice u drugi slot i evo funkcionira. Zanima me zasto se ovo desilo, dali ovi prijasnji slotovi otkazuju/su otkazali ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Pc se ne podize

Testiraj RAM jednu po jednu pločicu Memtestom86+.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice