PC se ne pali??

poruka: 10
|
čitano: 2.755
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
PC se ne pali??

ovako,maloprije sam čistio kompjuter (Moj PC) od prašine fenom za kosu Izlanuo se sad kad palim PC,nema slike na ekranu,i ponavljaju se dugi bip-ovi,zna li itko rješenje?vadio sam RAM i vratio svaki na svoje mjesto,ako neko zna nek javi što brže

90% forumaša ima u potpisu nešto sa 90% ovoga i 10% onoga,ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.Ko zna da ne zna - najveći je
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2009 17:11 (pod009).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PC se ne pali??
Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: PC se ne pali??

probaj ovo,izvadi bateriju sa matične ploče i pričekaj 1 min pa je vrati,tako da se restarta

Intel Celeron 2,2GH mb Jetway i845 s478
16 godina
neaktivan
topa kaže...

probaj ovo,izvadi bateriju sa matične ploče i pričekaj 1 min pa je vrati,tako da se restarta

probat ću i to,ali mislim da je problem u RAM-u,probat ću ih ponovo namjestit
90% forumaša ima u potpisu nešto sa 90% ovoga i 10% onoga,ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.Ko zna da ne zna - najveći je
16 godina
neaktivan

odnekud moraš krenuti,pa ćemo vidjeti javljaj se dalje .,da otklanjamo kvar po kvar

Intel Celeron 2,2GH mb Jetway i845 s478
16 godina
neaktivan
PC se ne pali??

uradio Clear CMOS,ništa i dalje,ima li itko još prijedlog??nije do napajanja,kad pritisnem Reset prestanu zvukovi

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2009 18:44 (pod009).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PC se ne pali??

Meni je isto tako bipalo na staroj konfi, pa na kraju sam ustanovio da su rami(tek kada se iz rama digao dimPlač).

Pokušaj izvaditi rame pa očistiti utore i onda ih ponovno pažlivo stavi na mjesta.

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :)
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
PC se ne pali??

jesi li  probao da stavis ram u drugi slot.Ako ih imas vise probaj da izvadis neki.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
PC se ne pali??

riješenje ti je da gurneš kabel od sata diska ili što već imaš što jače u disk

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
PC se ne pali??

evo rješio problem,očistio slotove za RAM,stavio,CCMOS i sve radi bez problema,hvala svima

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice