PC se gasi sam od sebe

poruka: 5
|
čitano: 2.046
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
PC Problem cudni

Pozdrav svima, ovako meni moj pc se gasi svakih minutu, dvije kad stoji okomito kad ga okrenem vodoravno onda sve radi i ne gasi se a to me vec muci dugo mislio sam da je do kucista danas sam kupio novi i dalje se to pojavljuje imam napajanje corsair 850W i nemislim da je do toga problem pa ako neko mi moze omoc bio bi veoma zahvalan jer cu izludit ovako.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PC Problem cudni

Baš ti hvala što si naveo knfiguraciju

Me gusta....
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PC se gasi sam od sebe

sry kompa evo ti trenutna konf. vec kad si pametan pa da vidimo: 4 gb ddr3, gtx 560ti ,intel dual core 3.2, 250 gb hd, 850 w, asus striker 2 extreme maticna.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: PC se gasi sam od sebe

Ja bih prvo provjerio dali mi je vent dobro pricvrscen na cpu, ukljucujuci i pasivce na maticnoj. Provjeri sve konektore od napajanja dali su dobro sjeli. Dali ti se gasi kad udje u winse ili prije toga? Ako se gasi u winsima provjeri temperature maticne, cpu i grafe sa everestom...Kad si to provjerio odspoji dvdrw, ostale hardove osim sistemskog ako ih ima i svu periferiju samo ostavis najnuznije...Izvadi jednu plocicu rama ako ih ima vise...Kad to sve prodjes javi rezultate..slikaj snimaj stavljaj ovdje.

15 godina
neaktivan
Re: PC se gasi sam od sebe

Ok evo sutra cu probat dao sam napajanje na garanciju imam 5 godina pa zasto i ne to pa ce mi cijel komp doc u pon pa cu probat tnx na savjetu javim sta je bilo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 14:53 (sladic).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice