PC crasha

poruka: 3
|
čitano: 811
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
PC crasha

Pozdrav svima.

Imam jedan jako frustrirajuci problem, sve zivo i nezivo sam probao.

Uzeo sam novi pc prije mjesec dana i od tada isti problem( nisam se previse zamarao jer nisam imao vremena za igranje...sim cs-a :) ), koja god igra novija, tipa :

Far Cry 2,Guitar Hero, NFS Shift, COD MW2, cak i COD 2 nakon 5 min igranja komp zamrzne.

Znaci samo zuji nesto i slika stoji, dok ga ne restartiram rucno nemogu nista.

Reinstalirao sam sve moguce drivere i update, googla 3 dana i opet nisam dosao do rjesenja.

Gledam po Everestu i temp. mi je sasvim normalana: http://tinypic.com/r/2dkjvxt/6

Konf:

CPU: Intel Core2Duo 8400 3.0
GPU: Nvidia XFX GTX 275 896 MB
RAM: Corsair Dominator 4GB 1066 MHz
CASE: Cooler Master Centurion 590
PSU: LC Power 560 W

Evo cak mi je i win. frisko instaliran.

emish -.-
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2009 17:13 (e.mouse).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PC crasha

meni tako isto...samo tijekom dugo igranja...i to na max postavkama...ali kod mene se grafa pregrijava...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: PC crasha

Brate, isto se to meni dešavalo, ja sam to rješio na čisto seljački način, uzeo stari vent od proca i nakeljio ga na grafulju sa malo ljepila.... Neznam zašto ali ta se grafa samo odjedanput, nakon tri mjeeca korištenja (dobio je od prijatelja, radeon 9600), počela pregrijavati, prije toga je savršeno radila, vrtila cod4 i crysis (na najnižim postavkama ofkors), i onda se počela crashati na cod1 i bilo kojem videu. Evo već je mjesec dana od kada sam nakeljio vent bez ijednog crasha.....Cool

Life taker and heart breaker
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice