Očito jest, evo u prilogu slike o čemu se radi. Znači situacija je sljedeća, računalo radi, pola sata, sat, dva, sve u redu, nekad i 5 min samo i onda se sve zablokira, pojavi se slika sa crticama po ekreanu i računalo stoji na mjestu dok se ne restarta. Softverski i problem drajvera nije, jer evo trenutno ova slika koju sam uslikao mi se pojavila prilikom pokretanja ubuntu instalacije, a identična stvar se dešavala i na xp-u, i na sedmici, ovo je već neznam koji put da pokušavam reinstalirat, i čak i uspijem, i sve normalno radi, xp, sedmica, ali onda se odjedanput, nevezano za situaciju pojavi onakav ekran i smrzne se sve. Neka od komponenata ne štima, ali me muči koja je, i zašto komp radi tipa 2 sata okej, a onda odjedanput ovo, a nekad ni 5min ne radi kako treba, takodjer ponekad ne prodje post u biosu, odnosno ne pali se ekran i nečuje bip. Isto tako, provrtio sam vecinu testova sa onim ULTIMATE BOOT CD-om i sve sljaka okej, temperatura nije problem jer je vodeno hladjenje od zalmana (reserator) na cpu-u i gpu-u, i imam par ventilatora. Sumnjam na karticu naravno, ali opet je ova cijela situacija weird. Komp jest stariji, unutra je asusova maticna p5gd1, prescott na 3,2 jednojezgreni, i 2 gb rama, te x800xt kartica. Kazem, komp je stariji i žao mi ga je umiroviti jer bi mogao služiti još dosta, pa me zanima kako "pin point-at" u cemu je stvar, i sto bi ovo moglo bit, ova slika u prilogu jel. I na kraju, ako je i vama nedokucivo, u koji dobar servis u zagrebu mogu odnjet komp pa da oni testiraju pojedinacno svaku komponentu pa da mi eventualno kazu sto mjenjati. i koliko kosta. E i da, jos jedna weird stvar, stavio sam drugu karticu graficku unutra, 3870 od frenda i uopce nije htjeo post proc. Jao.
Hvala svima, ako iko ima ideju kakvu, puno bi mi znacilo, pozz.