Nero 6

poruka: 11
|
čitano: 2.163
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nero 6

Imam rezac koji nakon rezanja izbaci

http://www.image-share.com/ipng-531-257.html.a  posle toga provera na disku je da je narezano,ali se sa tog diska nemoze nista pokrenuti,znaci disk slobodno mogu da bacim,trazio sam ovaj dio TEmp bad sector na HDD-u ali ga nisam mogao naci,ako neko zna resenje bio bih mu zahvalan

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.2.2011 18:34 (samaras).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Nero 6

Jel to odjednom počelo ili je "nova" pržilica?

Miže biti svašta, prljav laser, kabel, napajanje, crklo općenito...

''I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape.''
15 godina
neaktivan

Nije nova przilica,je narezala,dosta diskova,ali sto se tice otvaranja filmova igara i ostalih programa i detalja nikakav problem nije,cita sve,samo kad reze onda se desava taj problem,ako je laser prljav koji je sistem ciscenja ili mu nema lijeka

16 godina
neaktivan
Nero 6

Možeš je rastaviti pa očistiti laser s štapićem za uši i alkoholom ili kupiti cd za čišćenje.

Ali ne mora biti to, ako možeš isprobaj je u drugom kompjuteru.

A i ako je otišla, nova dođe oko 150 kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

probacu to da uradim,ali sta je sa tim bad sectorom sto mi se nalazi u templeu a nemogu da ga nadjem,da li je to virus ili nesto drugo sto prouzokuje ovu pojavu

16 godina
neaktivan
Nero 6

Nisu ti to bad sectori na hard disku, nego na mediju na koji snimaš.

Ako sumnjaš na viruse, skeniraj pa vidi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Skeniro sam nema nista,morma dalje trazit problem

13 godina
Nero 6

Imam pitanje u vezi Nero 6 programa. Nedavno sam prešao na Windows 8.1, imam Nero 6 na cd-u koji koristim oduvijek (dobio ga sa kupnjom DVD pržilice još tamo 2006. ako se ne varam) i radio je odlično na svim predhodnim Windowsima koje sam koristio (Win XP, Win7 32/64) ali sada na Win 8.1 mi izbacuje da nije kompatibilno. E sad moj pitanje je sljedeće, iako izbaciju tu poruku Nero se pokrene i sve, dali će biti nekih problema tokom snimanja ili nešto pošto nije kompatibilno ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nero 6

Pokušaj desni klik mišem,  izaberi opciju Troubleshoot Compatibility pa odaberi Windows XP.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
phoenix2003 kaže...

Pokušaj desni klik mišem,  izaberi opciju Troubleshoot Compatibility pa odaberi Windows XP.

Stavio sam to već, Compatibility WinXP SP2 i Run as Administrator ali ej oept izbacivalo tu poruku, ali kao što sam već rekao program radi, samo ne znam dali će biti neki problema pri snimanju

15 godina
neaktivan
Nero 6

Nabaci virtualku sa XP-om pa instaliraj Nero u virtualku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice