Neradi komp

poruka: 8
|
čitano: 1.801
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Neradi komp

Pozdrav, jucer probam upalit svoj komp on samo stane na onom crnom kad ocitava dvd,hdd...

Naime meni ocita dvd, a hdd mi nezeli... komp je dan prije radio noramalno... pozz

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Neradi komp

Jel ti u biosu prepozna hard?

Probaj malo spojeve pogledat, možda se samo odspojilo nešto

...I think I've discovered the secret of life - you just hang around until you get used to it...
14 godina
neaktivan

nemogu uci u bios ni nista... samo tamo stane i nemice se nista :S

15 godina

probaj odspojit hard pa onda upalit komp. ako onda uspije proći POST screen vjerojatno je do harda.

Jeli  ti davao prije kakve znakove hard da će brzo na vječna lovišta? O kojem se hardu uopće radi, navedi koje komponente imaš

...I think I've discovered the secret of life - you just hang around until you get used to it...
14 godina
neaktivan

hard disk je, puno ti hvala. :))))

14 godina
neaktivan

da ne otvaram novi topic... naime zamijenio HDD, i sad zelim instalirat windowse i sve supet, ulazi u bios i tamo kad kaze press any button to start install... tipkovnica nereagira??? probao s 2 razlicita harda i isto se dogada... :S

14 godina

Da nemas mozda usb tipkovnicu? Nadji u biosu opciju nesto usb keyboard power ili slicno ne znam sad tocno kad vidis znat ces da je to to i stavi na enable i onda ce tipkovnica reagirati, nije do hdd-a.

14 godina
neaktivan

yep, imam usb tipkovnicu... e puno ti hvala,... :))

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice