Nema slike

poruka: 26
|
čitano: 2.979
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nema slike

Jucer sam malo cistio komp i uređivao žice i tak. Pri tome sam izvadio RAM, grafu,procesor i modem kako bi mlađem burazu objasnio dijelove kompa. Provlačio sam žice oko naokolo.. I sad idem ja upalit komp i nema slike na ekranu! Da mozda nisam nesto do kraja spojio? Jel moze biti da nisam procesor dobro stavio ili...? Komp kad se upali zuji i cuje se hard kako radi? Moze biti i grafa?

Tu bi trebo neš napisat???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nema slike

nesto si krivo oko rama stavio tako sam i ja jednom problem je bio u ramima......pa sam nes uradio (nznm ni ja) i ok je bilo..

Napojnica je ulaganje u buducnost
17 godina
Nema slike

Ponovno sve povadi i vrati. Meni se jednom bilo dogodilo isto ali s RAM-ovima. Čim sam ih izvadio i vratio na mjesto sve je proradilo. Može biti i grafa ali vjerojatno je samo treba vratiti na mjesto kako Bog zapovjeda.

CPU: AMD Athlon x2 4000+ (2428 MHz) MBO: ASRock ALiveNF6G-GLAN RAM: 2x2GB Buffalo DDR2 (810 MHz) GPU: Point of View nVidia GeForce 9500GT 512 MB DDR2 HDD: WDC HDD 120GB ODU: LG DVD+R/RW LCD: Asus VW193D-B 19"...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nema slike

Pa obicno kad nije ram dobro ustekan pisti! Al ok idem probat stavit ga na 2. mijesto!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nema slike

Ne ljudi! Evo pomaknuo sam ram ne sve moguce utore i nista... onda je grafa??

0 0 hvala 0
16 godina

ja mislim da do grafe probaj je opet iskljuciti pa ukljuciti..

16 godina
neaktivan

Uvatia se ti proljetnog čišćenja, ha?

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro http://www.dailymotion.com/video/x44dz_chernobyl-ghost-town-for-1000-years_creation?from=rss
16 godina
neaktivan

Ti javlja kakve zvukove tipa beep-beep kada upališ komp? Ti na monitor blinka lampica kada je upaljen i spojen na grafičku?

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro http://www.dailymotion.com/video/x44dz_chernobyl-ghost-town-for-1000-years_creation?from=rss
16 godina
neaktivan

Nije ti dobro procesor sjeo u slot ili si krivo montirao hladnjak na njega, probaj procesor nanovo izvadit i stavit, hladnjak također. Polako i oprezno, bez žurbe, budi siguran da je sve kako treba da bude.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2009 12:26 (stalker).
16 godina
neaktivan
stalker kaže...

Uvatia se ti proljetnog čišćenja, ha?

AHA. Pa ja mislim da je konacno bilo vrijeme da se ocisti!
stalker kaže...

Ti javlja kakve zvukove tipa beep-beep kada upališ komp? Ti na monitor blinka lampica kada je upaljen i spojen na grafičku?

Ne. Nejde nikakav bip bip. a na monitoru zmiga lapica i spojen je na grafu..
16 godina

ma sve ti to opet idi spojiti lijepo i polako

16 godina
neaktivan

Isti problem samo što ja nisam ništa dirao a komp ne prikazuje sliku, i sistem se podiže samo nekih pet šest sekunda i onda gotovo. Zamijenio sam monitor ništa, zamijenio grafičku- ništa. Šta da sad zamijenim.

Upao sam u temu, pardon

16 godina
neaktivan

Pročitaj ponovno moju poruku vezanu za procesor i to napravi.

16 godina
neaktivan

A napravit cu, ali kako se to moglo dogoditi, ako komp uopce nije bio diran ni premještan

16 godina
neaktivan
stalker kaže...

Nije ti dobro procesor sjeo u slot ili si krivo montirao hladnjak na njega, probaj procesor nanovo izvadit i stavit, hladnjak također. Polako i oprezno, bez žurbe, budi siguran da je sve kako treba da bude.

Ajd idem ponovno probat stavit. Al kakve veze ima hladnjak da procesor ne radi??
skosovic kaže...

A napravit cu, ali kako se to moglo dogoditi, ako komp uopce nije bio diran ni premještan

Nemoj ti nis dirat. Tebi je 100% nes crklo! Pokusaj zaznat kaj... vjerojatno grafa!
16 godina
neaktivan
Nema slike

Evo izvadio sam proc i opet ga stavio i na to jos hladnjak. Sve je cvrsto! I opet ne radi!Mršti se

0 0 hvala 0
17 godina
PoToKTM kaže...

Evo izvadio sam proc i opet ga stavio i na to jos hladnjak. Sve je cvrsto! I opet ne radi!Mršti se

jesi primjetio neko posebno zujanje i dali ti svi hladnjaci rade kao uvijek?
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
PoToKTM kaže...

jesi primjetio neko posebno zujanje i dali ti svi hladnjaci rade kao uvijek?
 Ne nista ne zuji. Upravo je suprotno. Tiho je al hladnjaci rade... Ne cuje se ucitavanje HDD... pogledo sam i njega napajenje je spjeno kao i ata konektor.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2009 13:23 (PoToKTM).
17 godina
Nema slike

Najbolje ti je ( pošto izgleda da je nešto crklo ) Sklopit komp ali bez jedne stvari recimo jednom ne stavit ram i mora tulit ( ako ne tuli znaći da je matična ) pa probaj bez harda i trebao bi radit komp ja mislim ali se ne ce moci dignut win jer nema hard ali ostalo bi trebalo vrtit i tako isporbavaj dok ne skuzis tko zaje... tako sam ja par puta imao problema i to sam radio s bratom i skuzili smo da je napajanje rikavalo!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Joe Cavallo kaže...

Najbolje ti je ( pošto izgleda da je nešto crklo ) Sklopit komp ali bez jedne stvari recimo jednom ne stavit ram i mora tulit ( ako ne tuli znaći da je matična ) pa probaj bez harda i trebao bi radit komp ja mislim ali se ne ce moci dignut win jer nema hard ali ostalo bi trebalo vrtit i tako isporbavaj dok ne skuzis tko zaje... tako sam ja par puta imao problema i to sam radio s bratom i skuzili smo da je napajanje rikavalo!

Ajd i to cu probat!
16 godina
neaktivan
Nema slike

Ram kad izvadim cvili. Znaci nije maticna. Moguce je da je napajenje. Jer sam imo vec 2 kratka spoja...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nema slike

Meni je isto bilo tak.  Zvadil sam graficku spuhal vratil natrag i sve je opet radilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nema slike

Onda provjeri ak imaš neko drugo napajanje pa da vidiš hoce li radit ili ne!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nema slike

Nemožeš isključiti matičnu ploču samo zato što 'tuli'. To što 'tuli' pokazuje da dio za prepoznavanje nedostatka RAM pločica funkcionira.

Pažnju usmjeri na monitor, utor na matičnoj ploči i na grafičku karticu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nema slike

što si vadio stvari nisi li mogao otvorit komp i pokazat mu ovako djelove, ja mislim da ti ram ili grafa nisi stavio kako bog zapovjeda

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nema slike

fakat neam pojma kaj je tocno. Mozda nesto nisam ukopco dobro.. al po meni je sve ok. sve na svome mjestu.. al ici cu ja to sutra po 5. put rastavit i ponovno sastavit..

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice