Morao sam reinstalirati windowse na komp. Išao sam instalirat windows 7, formatirao hdd i odjednom se diskovi nisu pojavljivali tako da mogu napravit particije. Nakon toga sam onako išao bezveze vidit bi li moga windows xp kad u instalaciji piše da nemože nać hdd. Što bi moglo bit? Znaći prije su se vrtili XP winsi, stavio windows 7 za instalirat, formatirao prijašnje particije i onda se sve izbrisalo
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Morao sam reinstalirati windowse na komp. Išao sam instalirat windows 7, formatirao hdd i odjednom se diskovi nisu pojavljivali tako da mogu napravit particije. Nakon toga sam onako išao bezveze vidit bi li moga windows xp kad u instalaciji piše da nemože nać hdd. Što bi moglo bit? Znaći prije su se vrtili XP winsi, stavio windows 7 za instalirat, formatirao prijašnje particije i onda se sve izbrisalo
Da li ti pise "Unallocated space" ili nema nicega?
Da li ti pise "Unallocated space" ili nema nicega?
nema nicega..
evo ovako bude
Provjeri kabele. Jesi li imao prije problema s diskom?
Provjeri kabele. Jesi li imao prije problema s diskom?
nije to od mene nego od prijatelja. Ali znam da je uredno (nisu baš uredno radili jer su radili probleme zbog kojih sam išao reinstalirat ) vrtio xp prije, sve dok ja nisam formatirao diskove i dok nisu nestali.. Prvo mi je palo napamet to za kabele, to ću morat provjeriti, ako ne, onda je vjerojatno do postavke biosa ili nešto
Meni se znalo događati to s kabelima, ali nakon sto bih otvorio i ponovno uštekao kabele, sve bi proradilo. Kažeš da je već imao problema, to znači da su možda diskovi otišli u vječna lovišta.
ja mislim da su se diskovi tocno izgubili kad sam išao formatirati unallocated space. u ntfs oblik radim..
Probaj skinut nove ili nabavit od nekog drugog win7 i probat ga ponovo instalirat.
Vidi li ti BIOS hardove, ako ne, probaj s novim kabelima a prije toga Clear CMOS pa Load Default Settings !