Evo iman eksterni hard disk koji ima 320 gb(silicon power to je naziv). E sad pise da prije nego ka pokrenen trebam formatirati ja kliknem ok. Idem formatirati i ide sve do kraja i na kraju pise. Windows was unable to complete the format ja msm da je tako. Uglavnom nece da formatira a ne znam zasto nemojte mi rec da mi je crka MOLIM VAS. hvala unaprijed
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Otvori CMD
Ukucaj prefiks od hard diska
primjer: D:
koristi : na kraju
Onda kucaj Format.
Ako nece kucaj Format D:
Onda kad pita jesi li siguran ukucaj "y" bez navodnika.
D zamjeni sa prefiksom eksternog HDDa.
Pise ti u my computer.
Evo proobat cu to pa javim.
evo to je ovaj eksterni disk http://www.dodatnaoprema.com/silicon-power-hdd-external-armor-a10-500gb-black-hard-disk-eksterni-silicon-power/hard-disk-eksterni-cene/18372 (samo sto moj ima 320 gb) pa ako ovo sta pomaze jel ovaj format nije uspio u cmd opet isto pise.
Ostaje ti da probaš s nekom live verzijom Linuxa...
Moze da proba i preko safe mode-a.
A mozda ima neki autorun na njemu?
Nego idi u CMD i ukucaj prefix od HDDa i ukucaj
attrib
Ako ima neki autorun ili tako nesto onda je valjda to problem,pa nam javi.
A i probaj u safemodeu formatirati.
Ako nece ni to onda uradi kao sto kolega kaze.
Linux.
Kod eksterni disk se lako vadit iz njega i spojit na komp i radit će formatiranjem. A ovako neče vjerovatno loš kabel jer ne dobavlja podatkovna.
Hdd disk je 2,5 sata to večina idu na laptope, ali taj 2,5 može radit i na kompu isti slučaj kao i 3,5 hhd disk samo uštekaš sata kabel i molex sata za napojne i onda može se formatirat preko windonsa. Provjereno.
da ali ako ima garanciju NESMIJE TO NAPRAVIT !!!
da ali ako ima garanciju NESMIJE TO NAPRAVIT !!!
Kako nesmije pa nije vajda na externu zaljepeljen etiketa?
ne nego ja sam imo jedan od t-coma ( neznam kakav ima nisam gledo sliku) ugl kad sam ga otvaro ima tanka plastika unutra i doslovno je nemoguce ga otvorit bez da pukne a kao ides malim sarafcigerom ili necime otvarat ostat ce tragovi pa nece priznat garanciju
EDIT: sad sam pogledo kakav ima ..to je onaj sa gumenom zastitom ..jao sinee to ces kuciste pokidat dok ga otvoris ja sam jednom takvo slicno otvaro jer se usb savio na gore -.- bilo je svegai svacega al sam sredio ali da sam iso to na garanciju slat rekli bi da je hdd tenkovske granate i drugi svjetski rat prezivio
Ja ne razumin bas ovo pod edit al ako san dobro svatia ti mislis da sam ja ovaj eksterni stavio u kuciste. Ali taj eksterni meni stoji vanka na stolu i spojen je usb-om u komp ja mislim da imam garanciju i da je garancija 5 god(dobio sam ga prosli bozic). Eksterni disk izgleda kao nov nema nikakvih ostecenja izgleda kao da je sad izasao iz pakovanja. Samo sta to ne zeli format a ako idem ga reklamirat sta cu dobit novi isti ili?
Ja ne razumin bas ovo pod edit al ako san dobro svatia ti mislis da sam ja ovaj eksterni stavio u kuciste. Ali taj eksterni meni stoji vanka na stolu i spojen je usb-om u komp ja mislim da imam garanciju i da je garancija 5 god(dobio sam ga prosli bozic). Eksterni disk izgleda kao nov nema nikakvih ostecenja izgleda kao da je sad izasao iz pakovanja. Samo sta to ne zeli format a ako idem ga reklamirat sta cu dobit novi isti ili?
pa šta čekas onda, imaš sadržaja za over 18?
tko to može znat..
pa šta čekas onda, imaš sadržaja za over 18?
tko to može znat..
nema sadrzaja za over 18, samo su filmovi serije i igrice. a probat cu otic reklamirat