MSVCR100.dll

poruka: 12
|
čitano: 11.582
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
MSVCR100.dll

molim vas ako neko zna kako se ovo riješava !

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Re: MSVCR100.dll
DJREX kaže...

Izgleda da ti nedostaje taj dll. Možeš ga skinuti i staviti ga u mapu system32, meni je tako uvijek pomagalo - KLIK (Klikni na download zip file).

12 godina
neaktivan
Silwncer kaže...
DJREX kaže...

Izgleda da ti nedostaje taj dll. Možeš ga skinuti i staviti ga u mapu system32, meni je tako uvijek pomagalo - KLIK (Klikni na download zip file).

to znam i sam ali nepomaže ni na xp ni na 7 !

13 godina
neaktivan
MSVCR100.dll
Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Bok,

instaliraj c++ redistributable bilo koju verziju i funkcionirati će ti.

Ovaj .exe koji pokušavaš pokrenuti je kompajliran sa jednim od src->exe programčića (python source? barem se meni događalo sa cx_freezeom, py2exe,...).

Provjereno radi i verzija 2005 i 2010.

Ako ne radi, javi se na PM, riješiti ćemo.

Edit: vidim da si riješio sa stavljanjem dll-a u folder sa .exe datotekom. Ovo je ok, ali ako budeš imao još sličnih executablea, svaki puta ćeš to morati raditi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 21:49 (sale1902).
12 godina
neaktivan
Damir1908 kaže...

jesam i nepomaže jedino nekužim ova 3 :

13 godina
neaktivan
DJREX kaže...
Damir1908 kaže...

skini ovaj prvi vf 9.. sp 2 

13 godina
neaktivan
Damir1908 kaže...
DJREX kaže...
Damir1908 kaže...

skini ovaj prvi vf 9.. sp 2 , al odredi mapu za instaliranje u taj program koji ti se nece otvorit... 

12 godina
neaktivan
Damir1908 kaže...
Damir1908 kaže...
DJREX kaže...
Damir1908 kaže...

skini ovaj prvi vf 9.. sp 2 , al odredi mapu za instaliranje u taj program koji ti se nece otvorit... 

nevidim ja tu nigdje za instalaciju

12 godina
neaktivan
sale1902 kaže...

Bok,

instaliraj c++ redistributable bilo koju verziju i funkcionirati će ti.

Ovaj .exe koji pokušavaš pokrenuti je kompajliran sa jednim od src->exe programčića (python source? barem se meni događalo sa cx_freezeom, py2exe,...).

Provjereno radi i verzija 2005 i 2010.

Ako ne radi, javi se na PM, riješiti ćemo.

Edit: vidim da si riješio sa stavljanjem dll-a u folder sa .exe datotekom. Ovo je ok, ali ako budeš imao još sličnih executablea, svaki puta ćeš to morati raditi.

instaliro sam sad mi pokazuje ovo

12 godina
neaktivan

Da li ti pokušavaš instalirati/pokrenuti Big game hunter? Jeli to legalna kopija? Vidim da imaju neki cache integrity check i da tu piratizirane kopije failaju. Čudno mi je da ti se nije instalirao c++ redistributable sa samim setupom igre/programa. Ako si kopiju legalno pribavio, jednostavno kontaktiraj proizvođača igre/programa sa error codeom koji ti se javlja u tvom screenshotu.

12 godina
neaktivan
sale1902 kaže...

Da li ti pokušavaš instalirati/pokrenuti Big game hunter? Jeli to legalna kopija? Vidim da imaju neki cache integrity check i da tu piratizirane kopije failaju. Čudno mi je da ti se nije instalirao c++ redistributable sa samim setupom igre/programa. Ako si kopiju legalno pribavio, jednostavno kontaktiraj proizvođača igre/programa sa error codeom koji ti se javlja u tvom screenshotu.

prijatelju situacija je ovaka igro sam na windowsXP 1 tjedan da bi mi jedno jutro pokazalo da fali fajl svašta sam probao ali nije išlo pa sam probo i 7 nije išlo sad sam se vratio na XP pa ću probati tu te savjete koje ste mi svi dali pa ću vidjeti ! a neznam jel problem u tome što kažeš kolega ima instaliranog više od 2 tjedna i nema problema.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice