Moze pomoc oko wireless kartice

poruka: 5
|
čitano: 1.941
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Dakle imam wireless karicu Air Live PCI WN-200,Sinoc mi iskocio blue screen,i reko ionako moram win formatirat pa jutros kad sam ustao sam krenio raditi to i dignem win instaliram sve i krenem drajvere od kartice instalirat kad bum blue screen jednostavno ne mogu instalirati drajvere od kartice da se ne crasha sustav,ne bi bio problem da pa duze od 6 mjeseci s tim istim drajverima nisam  bio konektan,isad neznam u cemu je stvar sada ne mogu instalirati cim krenem instalaciju iskoci blue screen probao sam preko safe moda uspije ali onda nece dici sustav uopce.Znaci drajveri su orginalni nisam skido nista vec sa CD a su.No i prije kada sam ih stavljo isto je iskako win critic eror da nisu kompatiblini s win ali samo sam iso ignore i radilo bi a sada ne moze,pa ako ko ima kakvu ideju molio bi lijepo,probao sam win vise puta dizati nije pomoglo nista{#}

When you are halfway up,you are always halfway down

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pogledaj koji chip koristi tvoja wlan kartica i prema tome traži drivere.

Meni recimo na jednom kompu D-Linkova DWL-122G radi na 64 bitnoj 7-ici samo ako instaliram drivere od Ralinka sa njihove stranice.

EDIT:

Jel to ova kartica?

Drivere za nju skini ovdje.

World Championships: 7, GP started: 278, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,469
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 14:58 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ista stvar. Pri kraju instalacije zamrzne PC.

A jel bitno da tokom instalacije kartica bude ustekana u PC?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probaj je utaknut u drugi pci slot ako imaš.

Probaj i instalirat drivere bez da je uštekana ali ti se može dogodit da ti neće dovršit instalaciju jer nema tog hardvera za koji instaliraš drivere.

Također probaj reinstalirat drivere za chipset od matične ili skinut novije.

World Championships: 7, GP started: 278, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,469

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nista ne radi imam dojam da je vrisnula kartica,imam garanciju ali posto je narucen iz adm-a a to je u ZG ja u Brodu necu se maltretirati s tim,moze li tko preporuciti kakav usb wireless do 100kn a da ima antenu.Zahvaljujem unaprijed

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice