Monitor - gasi se ekran - crno

poruka: 5
|
čitano: 3.916
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Radi se o računalu od buraza. Prije ~3 dana smo čistili cijelo računalo.

Pojavi se crni ekran, ali monitor se ne izgasi.

Prije toga se zna ekran zalediti (znači, ne možeš micati miš i slično). I kratko nakon toga se ekran zacrni. I ne pomaže paljenje/gašenje ekrana, jedino reset.

Ja pretpostavljam da je virus (zbog ovog zaleđivanja), ali me zanima da li ima tko šta za savjetovati i da li možda netko sluti na nešto?

Da li je moguće da je do grafičke? Monitora? Makar sumnjam da je do monitora.

Sada smo zamjenili monitore. Ja koristim od brata, a on moj. Pa budemo vidjeli da li budemo problem replicirali.

Hvala.

EDIT: zaboravio napisati o kojem monitoru se radi...

LCD AOC e2243Fw 21.5" TN

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 16:11 (tigerija).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

dali se na crnom ekranu vidi pokazivač miša?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Monitor - gasi se ekran - crno
verudež kaže...

dali se na crnom ekranu vidi pokazivač miša?

Ne. Računalo i sve u background radi se čini. Samo nema slike. I nije da se monitor ugasi mi se čini. Nego samo se sve zamjeni sa crnom slikom.
Ako staviš muziku ili pokreneš igru, i dalje čuješ da program radi.

Za sada nismo imali problema nakon zamjene monitora. Tako da nemam pojma... Sutra budemo opet vratili pa vidli. Neam ideja baš; virus, grafička, monitor, kabel...

14 godina

Imao sam slicnih slucajeva kod prijatelja...skoro nikada nije do monitora(naravno da moze biti do monitora), ali kod mene je uvijek bilo do graficke...jednom smo cak izvadili graficku malo ocistili i vratili...sve radio kao prije...probaj kabel zamijeniti ili probaj ubaciti drugu graficku u svoj PC...ako imas jos jedan PC onda iz tog drugog ubaci u svoj i obratno...malo kombiniraj pa ces vidjeti sta ne valja

1 0 hvala 0
14 godina

Ok hvala. Za sada nije bilo nikakvih problema. Neam pojma šta je bilo. Budemo vidjeli...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice