Monitor controls locked

poruka: 6
|
čitano: 19.968
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
offline
Monitor controls locked

Pozdrav svima,

 

ovako, imam monitor Philips 190S7FS/00 19" i u zadnje vrijeme mi je počelo treperit na sredini monitora ATTENTION MONITOR CONTROLS LOCKED. Prvo sam taj problem riješio na seljački način tako restartirao komputer. Nakon nekoliko dana ta metoda je prestala djelovat pa sam počeo isključivat monitor iz struje na nekoliko minuta, metoda je trajala pola dana. Pogledao sam na nekoliko stranih i domaćih foruma i piše da trebam držati tipku MENU(OK) 10-20 sekundi i da će se pojavit menu za otključavanje. Isto to sam pročitao i na user manual, no držao sam i 10 sekundi i 20 sekundi i minutu i 3 minute i nije se pojavio nikakav meni i nije se ništa otključalo. Pokušao sam i reinstalirat drajver za monitor no ni to nije uspjelo.

 

Molio bih ako ima netko tko mi može pomoći da rješim ovaj problem a da nekupujem novi monitor. I po mogućnosti bez servisa jer se nema para.

 

Hvala

 
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
offline
Monitor controls locked

Meni se slična stvar dešavala na poslu na Philipsu 170S... samo od sebe, bez ikakvog povoda... pokušavao sam ga gasiti/paliti, igrati se tipkama, ali ništa nije upalilo, i dalje je on izbacivao istu poruku... onda sam ga zvizno par puta sastrane i od onda nikada više nije izbacio navedenu poruku :)

Naj mi ga mam deti, daj me prvo malo lubi...
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
offline
Monitor controls locked

Sorry što dižem staru temu, al' dobio sam ovakav monitor na popravku i izbaca ovu poruku "monitor controls locked", tražio sam po google i ima samo kao da treba držati tipku ok neko 10-tak sekundi, ali ništa se ne događa. Je li neko imao iskustva sa ovakvim problemom? :)

 
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
offline
Monitor controls locked

Drži "menu tipku(ok)" i to 20tak sek i više, ako treba.Klik.Možda se samo malo tipka zaglavila.Ili pronađi u manual od monitora.A i bila je več tema o tome ovdje,pa VIDI.

 

Moj PC  
0 0 hvala 1
3 godine
neaktivan
offline
Re: Monitor controls locked

zadnju tipku na monitoru  tj, menu pritisni i učvrsti da ostane pritisnuta i više nema problema

5 godina
offline
Re: Monitor controls locked
Taj monitor je davno u smecu 😳
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice