Monitor - boje se prelijevaju

poruka: 12
|
čitano: 8.463
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Monitor - problem

Evo ovakav mi je zaslon, boje se preljevaju, provjerio sam kablove, resetirao, nije novi software instaliran, ne daje mi nikakve greske, rezolucija i boje su dobro namjestene. Sam od sebe je ovakav monitor, i kad pisem na forumu sad ovakve su boje, gledam film pogledajte kako izgleda na fotografiji ispod, i fotografija dizanja windowsa. Kablovi su takoder uredu, netko mozda zna u cemu je problem?

GAMER
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Monitor - problem

-ako su zvučnici u blizini (magent) udalji ih. Ovisno o monitoru (jer su slike loše, ne vidi se dovoljno) ako je CRT potraži ako postoji degaus (simbol magneta-potkove)... ako to nije rješenje tad je vjerojatnije problem u VGA ili nekoj smetnji signala.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
Monitor - problem

p.s novi windowsi su gore, slika je i dalje ista.

Windows 7 64bit

GAMER
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 20:33 (crocro23).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

-zbog problema (opisanih) je vjerojatno VGA krivac. Monitor može biti za smetnje ali ne za ove probleme.. testiraj (zamijeni) VGA ako možeš.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2011 13:04 (ihush).
15 godina
Monitor - problem

- novi driveri

- svjezi orginal instal

-isti problem sa slikom desktopa, pastelni prikaz boja

Idem sad zamjenit tu 450 nvidiu za vaporx ati kod frenda pa cemo vidjet jel vga.

GAMER
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Monitor - problem

Komp radi super na drugom monitoru

Monitor radi identicno lose na 2 nova laptopa na kojima sam testirao

Promjenio sam hmdi kabel, i on nije popravio situaciju.

Monitor kad gledam recimo youtube dajhe prolivenu zelenu boju preko ekrana, boje se pretapaju

Moze li netko pomoc kakvim savjetom?

P.S Jel netko zna koliko se ceka da rijese problem hardwarea u siemens ovlastenom servisu?

GAMER
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Monitor - problem

Jel ti monitor pod garancijom?

Ako je nosi ga na reklamaciju ako nije tko zna što je otišlo i koliko košta popravak možda kao 3/4 novoga to moraš vidjeti i odlučiti sam sorry.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Monitor je placen 2600kn u nhdoo zagreb, servis je u asbisu, garancija do 2013godine

GAMER
14 godina
Monitor - problem

Nemaš kaj razmišljti zovi ih još rade i relamiraj na to imaš pravo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Monitor - problem

Vjerovali ili ne, ugasim sinoc komp, reko idem jutros pakirat u servis, i ujutro sad uz kavu upalim prije pakiranja, prvi zaslon bootanja bude isto onako preliven bojama i za vrijeme loada plavog windows zaslona se boje u sekundi same zategnu/nestanu i sve je savrseno opet, samo od sebe, loo..Sad sigurno necu znat u cemu je kvar, ako i je monitor ,eto sad radi pa cu ga ipak preko blagdana drzat upaljenim 24/7 pa kasnije mogu na servis. Bojim se da bi se opet poremitrilo ukoliko ga ugasim opet :)

GAMER
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Monitor - problem

Odlično da je bolje ne bi valjalo.

Svejedno ja bi osobno kontaktirao servis i upoznao ih s problemom pa nek oni nešto kažu jer ipak je to puno novaca u igri.

Mislim samo kako se ne bi desilo 2 dana nakon isteka garancije on crkne a ti ljepo idi po novi, takva se stvar desila mom prijatelju i morao je kupiti novi.

Mislim kako ti je spao veliki kamen s srca {#}.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Monitor - problem

Nosi ti to pajdo njima, neka oni ustanove da sve valja, i ako ga doneseš kući i on neradi....traži besplatan popravak jer su rekli da sve valja :P

SuperAdmin BurekCraft V.2
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice