Molim vas pomoc laging

poruka: 5
|
čitano: 677
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Molim vas pomoc laging pc

Pozz molim vas za pomoc imamm problem novi komp stavljen u njega amd fx quad core 3.8 ghz 4gb rama ddr 3 hyper x nvidia 630 2 gb 128 bit maticna asrock rev 3. Kad se upali komp radi sve ok ali igrice neke stekaju neke ne recimo world of tanks nestrka dok fifa 14 steka no nakon resetiranja pca komp radi savrseno beez greske i bez lagova na ijednnoj igri do cega to moze bit znaci kad ga tek upalim ni windows media player neradi kad upalim pjesmu dok bs player hoce kad ga resetiram radi normalno? Moj prooblem nije da komp nevalja vec ja prvo paljenje upalim ga odmah resetiram i on radi savrseno nakon par sati rada dam mu shut down ponovo ga upalim i opeet steka dok ga neresetiram windpws 7 64 bit probao samm s reinstal windowsa stavljao 8.1 stavio win 7 32 bit ista stvar

cvita
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Molim vas pomoc laging

Probaj skinuti najnovije drivere za grafičku karticu, sa službenih stranica - ne preko windows update-a.

Pozdrav 

WithSkill
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Molim vas pomoc laging

Vec su najnoviji driver s updateom s stranice od nvidie to nije problem istestirano vec

cvita
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2014 9:29 (cvita007).
16 godina
Molim vas pomoc laging

Često problem tomu zna biti da se kolju driveri, ako imaš instalirane amd-gpu drivere od proca (pretpostavljam da imas). Probaj ih uninstalirat.

Ili za primarnu grafu odabrati Nvidiu (u BIOS-u i u device manageru)

Za svaki slučaj odvrti memtest i hd tune.

Javi rezultate.

WithSkill
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Molim vas pomoc laging

nemam amd drivere memory test i hd test prosao glatko. Volio bih da imamm drugi hd za probu samo da vidim ali jbg kad nemam

cvita
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice