Molim pomoć, problem sa DVI to HDMI

poruka: 4
|
čitano: 2.549
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Molim pomoć, problem sa DVI to HDMI

Kupio ja danas monitor ACER HL Abmii(u kutiji samo vga to vga kabel???!!!). Na kompu imam grafičku Sapphire 4850 Toxic sa 2 DVI izlaza, kupio ja adapter sa DVI na HDMI, sve lijepo instalirao, slika fenomenalna ali nije rastegnuta preko čitavog ekrana!

Stari monitor mi je Samsung 205BW. Na novom monitoru mi je vidljiva sam površina veličine 20 inča.

Molim pomoć jer mi dođe da sve zavijorim u zid!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Molim pomoć, problem sa DVI to HDMI

a zasto ne spojis dvi na dvi,mislim naravno ako monitor ima dvi ulaz (a zasto ne bi imao? )

nema razlike izmedju hdmi i dvi sto se tipa signala tice...

Pozdrav, Calinjos
14 godina
neaktivan

Monitor ima 2 HDMI i jedan VGA ulaz. Rješio sam problem; na internetu sam pročitao da u ATI catalyst control center-u treba monitor postaviti na overscan 0%. To mi naravno nije odma proradilo pa sam deinstalirao catalyste i ponovo ih instalirao i proradilo.

U windows-ima (xp professional SP3) fino radi ali npr. u King' Bounty Crossworlds mu odredim da ima rezoluciju 1920*1080 i prikaže mi sliku tako da sa svake strane ima po 2 crne linije - kao da misli da je 4:3 mod.

Recimo da sam rješio priču... Makar sam na internetu stekao dojam da monitor zeza zbog adaptera a neda mi se baš davat 100kn za kabel pa da se isto ponaša kao s adapterom...

16 godina
neaktivan
beagle23 kaže...

Monitor ima 2 HDMI i jedan VGA ulaz. Rješio sam problem; na internetu sam pročitao da u ATI catalyst control center-u treba monitor postaviti na overscan 0%. To mi naravno nije odma proradilo pa sam deinstalirao catalyste i ponovo ih instalirao i proradilo.

U windows-ima (xp professional SP3) fino radi ali npr. u King' Bounty Crossworlds mu odredim da ima rezoluciju 1920*1080 i prikaže mi sliku tako da sa svake strane ima po 2 crne linije - kao da misli da je 4:3 mod.

Recimo da sam rješio priču... Makar sam na internetu stekao dojam da monitor zeza zbog adaptera a neda mi se baš davat 100kn za kabel pa da se isto ponaša kao s adapterom...

da to se riješi s ati catalistima s overscan..

http://gtabalkan.com | http://www.webosfera.net
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice