Logitech zvučnici

poruka: 6
|
čitano: 1.425
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Logitech zvučnici

imam logitech 5 zvučnika i subufer kako se več piše i molim vas nemogu nikako nači link da skinem realtek 5.1 za Win7 64 bit jer mi ovako neče zvučnici radit.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Logitech zvučnici
Red Devill kaže...

imam logitech 5 zvučnika i subufer kako se več piše i molim vas nemogu nikako nači link da skinem realtek 5.1 za Win7 64 bit jer mi ovako neče zvučnici radit.

http://www.realtek.com/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false

ovo tražiš?

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods. - Albert Einstein
14 godina
neaktivan

Hvala to sam več skinuo i odem u relatek studio i narihtam da mi sva 6 zvučnika gore.I pokrenem onaj test da vidim jeli se svaki čuje i svi se čuju.Odem na youtube pustit pjesmu i čuje se samo 2 zvučnika i subofer.

14 godina
neaktivan
Red Devill kaže...

Da li koristiš integriranu ili diskretnu zvučnu?

Ofc.
15 godina
neaktivan

Jesi li probao neki divx film? Imas li neki sa oznakom AC3?
U video player-u izaberi opciju 5.1 u audio postavkama.. 

14 godina
neaktivan
Red Devill kaže...

Hvala to sam več skinuo i odem u relatek studio i narihtam da mi sva 6 zvučnika gore.I pokrenem onaj test da vidim jeli se svaki čuje i svi se čuju.Odem na youtube pustit pjesmu i čuje se samo 2 zvučnika i subofer.

Zato što jutjub ne podržava 5.1,  to ni ne možeš namjestiti

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice