Ljubicasti ekran smrti?

poruka: 8
|
čitano: 2.241
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Ljubicasti
danas dok sam igrao neki rpg slika mi se smrzla uz jednu ljubicastu nijansu. Racunalo nije reagiralo pa sam ga morao resetirati. To se mos jednom ponovilo, nakon toga sam usao u bfbc2 i tu je u izborniku opet crklo. Komp se ne pali izbacuje cudne crte po ekranu. Komponente su foxcon mars 8800gt c2de7300. Promjenio sam grafulju jer sam na nju sumnjao,ali onda je samo jako pistao i nije htio startati. Moguce dijagnoze?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Ljubicasti

Imam isti problema kao i ti.imam istu graficku samo od gigabyta.A problem ti moze biti graficka,slabo i nekvalitetno napajanje ili zagrijavanje graficke ili procesora

15 godina
protjeran
Pislje kaže...
danas dok sam igrao neki rpg slika mi se smrzla uz jednu ljubicastu nijansu. Racunalo nije reagiralo pa sam ga morao resetirati. To se mos jednom ponovilo, nakon toga sam usao u bfbc2 i tu je u izborniku opet crklo. Komp se ne pali izbacuje cudne crte po ekranu. Komponente su foxcon mars 8800gt c2de7300. Promjenio sam grafulju jer sam na nju sumnjao,ali onda je samo jako pistao i nije htio startati. Moguce dijagnoze?

OCZ napajanje ti je neispravno, daje manje od 4.5V na +5V railu, i onda se naglo digne na 5.7V (OCZ ti je odletio).

Gigabyte 8800GT ti je ošla memrija...

Nisam li vidovit.

PS - Vidim da ćeš kupiti LC Power napajanje i GTX460 grafiku...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
14 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...
Pislje kaže...

OCZ napajanje ti je neispravno, daje manje od 4.5V na +5V railu, i onda se naglo digne na 5.7V (OCZ ti je odletio).

Gigabyte 8800GT ti je ošla memrija...

Nisam li vidovit.

PS - Vidim da ćeš kupiti LC Power napajanje i GTX460 grafiku...

"Nisam li vidovit." haha dobra, dobra

16 godina
Ljubicasti ekran smrti?

sve tocno. u detalje cak i ono sto sam kupio. daj sad neke loto brojeve.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Ljubicasti ekran smrti?
Pislje kaže...

sve tocno. u detalje cak i ono sto sam kupio. daj sad neke loto brojeve.

Utopit ćeš bratu OCZ napajanje?

Iz Siska si?

Daš mi 1 mil kuna kad dobiješ na lotu?

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
neaktivan
Ljubicasti ekran smrti?

Evo napisat ću ovdje jer nam je isti hardver u pitanju, maloprije sam napisao jednu lužnu rjeć, a vi me vikali, nja nja,nja, uu velike riječi molin te kome se nije muha učinila točkice, jame nemogu virovat koliko ste utegnuti vi bugovci, baš ste šmokljani prve klase, vjerojatno među vam aima normalnih, ali ovo šta vidim jednostavno nije, jer ako mi ze riječ muhin akakica, zaključaš topic a vidiš da trebam savjet da s en ezaj. onda je to tako, nemogu virovat. sad si me naljutija, stvarno, koliko si ograničen.

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Ljubicasti ekran smrti?

Barem je većina pismena.

The ONE and ONLY!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice