Laptop zuji

poruka: 13
|
čitano: 3.371
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Laptop zuji

Pozdrav svima! Imam mali problem s laptopom (HP Pavilion dv6).

Prije par mjeseci mi se znalo desiti da laptop pocne zujati (mislim da se radi o ventilatoru ali nisam siguran). Problem bi rijesio tako da ga lupim sakom i zujanje bi prestalo {#}{#}{#} .

U zadnje vrijeme ga nikako nemogu zaustaviti i zuji cijelo vrijeme... zanima me sada da ga nosim na servis ili postoji nacin da se to doma sredi?

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Laptop zuji

Inače je lupanje šakom po laptopu super stvar,samo sad više nije dosta udarac šakom,jer su malo "lageri" popustili.Uzmi sad nešto malo jače.Npr;čekić...

Edit: - da sad če odjednom servis biti krivac,u prvom postu to nigdje ne spominješ {#},tako dugo dok ima onih koji lupaju šakom po elektronici,servisi če uvijek biti u dobitku,posebno još,ako je gara istekla {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2014 11:40 (lukabo).
Moj PC  
12 0 hvala 0
14 godina
Laptop zuji

- Mogao si pitati u nekoj postojećoj temi, koristit tražilicu.{#}

- Treba otvorit laptop, očistit prašinu, promjenit termalnu pastu i prekontrolirat vent. hlađenja,

prema potrebi isti treba zamijenit (kupnja-NJuškalo, Ebay).

---------- Drži se majstore, moje misli su uz tebe. ----------
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.1.2014 17:13 (Valentin17).

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Re: Laptop zuji
lukabo kaže...

Inače je lupanje šakom po laptopu super stvar,samo sad više nije dosta udarac šakom,jer su malo "lageri" popustili.Uzmi sad nešto malo jače.Npr;čekić...

aaaahahahah {#}

11 godina
neaktivan
Laptop zuji

Lupanje šakom je najbolje riješenje !

Otvoriš laptop, očistiš prašinu..

Vidiš jesu li ventilatori dobro stegnuti ili jesu li pokidani..

LP!
:)

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)

1 0 hvala 0
11 godina
Laptop zuji

dao sam ga na ciscenje u links prije par tjedana, moguce da nisu dobro pritegnuli vent...

0 0 hvala 0
14 godina
nix111 kaže...

Prije par mjeseci mi se znalo desiti da laptop pocne zujati (mislim da se radi o ventilatoru ali nisam siguran). Problem bi rijesio tako da ga lupim sakom i zujanje bi prestalo {#}{#}{#} .

Nije ti to pametno, da se ne dogodi da za koji tjedan otvoriš temu ''Laptop ne radi''. Ako ti zuji otkad je bio na čišćenju onda im ga odnesi natrag i nek slože kak spada jer očito nešto nisu dobro zategnuli.

11 godina
lukabo kaže...

Edit: - da sad če odjednom servis biti krivac,u prvom postu to nigdje ne spominješ {#},tako dugo dok ima onih koji lupaju šakom po elektronici,servisi če uvijek biti u dobitku,posebno još,ako je gara istekla {#}

pa nije zujao prije servisa, a sto se tice lupanja, cijelo vrijeme lupam svu elektroniku :D

14 godina
Laptop zuji

nix111

- Ma samo ti nju "udri", kad neće da sluša.{#}

3 0 hvala 2
17 godina
Laptop zuji

ARK ARK
 Asus Repair Kit

Radi provjereno i s HP-om...

Twitter: @191x7
Moj PC  
4 0 hvala 2
14 godina
191x7 kaže...

- Jel to kod tebe doma slikano?{#}

14 godina
neaktivan
lukabo kaže...

Tako je moj tata stari 4515s lupao sakom pa mu je hard crknuo {#}

12 godina
Laptop zuji

Otovri ga i počisti, za svaki slučaj ga lupi i kada je otvoren.

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice