Laptop problem

poruka: 55
|
čitano: 31.338
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Laptop problem

imam jos jedan problem, ovaj put na bratovom novom laptopu. Laptop je lenovo g770, i dobio je uz njega windows 7 home na hrvatskom koji mu nije odgovaro, pa je instaliro windows 7 professional na engleskom. Taj isti sam ja vec instaliro na svom laptopu, znaci da radi provjereno. E sad, kad je instaliro ne zeli mu se spojit na wifi niti na zicni internet kad ga spojimo kabelom. Samim time ne moze skinut drivere za ista.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Laptop problem

Pa skini za vistu i ovisno koji su 32-bit ili 64-bit. Meni je ostao od xp driver i radi. Skini preko drugog kompa.

http://support.lenovo.com/en_US/downloads/default.page? evo ti link za drivere pogledaj šta ti treba

Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2012 19:42 (Fero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Laptop problem

Izvadi bateriju, izvadi punjac, ukopcaj punjac i upali bez baterije.

0 0 hvala 0
16 godina
Laptop problem

Imam laptop acer aspire v3 772g....instalirao sam windows 7 64 bit...i u početku mi je sve bilo dobro da bih odjednom ekran počeo bljeskati, pokušao sam mijenjati drivere intergrirane grafičke ali izgleda da ne pomaže jer se nakon nekog vremena opet događa isto, u čemu je problem?. Zašto na službenoj stranici nema drivera za 7-cu nego samo za windows 8, bar ih ja ne mogu naći?

Frka85
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Laptop problem
stručnjak kaže...

Imam laptop acer aspire v3 772g....instalirao sam windows 7 64 bit...i u početku mi je sve bilo dobro da bih odjednom ekran počeo bljeskati, pokušao sam mijenjati drivere intergrirane grafičke ali izgleda da ne pomaže jer se nakon nekog vremena opet događa isto, u čemu je problem?. Zašto na službenoj stranici nema drivera za 7-cu nego samo za windows 8, bar ih ja ne mogu naći?

Je li ti se to dogodilo prije instaliranja drivera ili poslje?
Ako ti nema drivera, najbolje je 8-icu instalirati i stavis Win 7 look, ako ti smeta izgled 8-ice... ja sam imao sličan problem sa samsungovim laptopom i morao sam staviti 8, lako se priviknuti...

16 godina
SHELBY_09 kaže...
stručnjak kaže...

Je li ti se to dogodilo prije instaliranja drivera ili poslje?
Ako ti nema drivera, najbolje je 8-icu instalirati i stavis Win 7 look, ako ti smeta izgled 8-ice... ja sam imao sličan problem sa samsungovim laptopom i morao sam staviti 8, lako se priviknuti...

Štos je u tome da ih nema na službenoj acer stranici ali ih ima na intelovoj stranici i na nvidia itd...i driver identifier ih pronalazi. Ako se dobro sijećam poslije instalacije drivera...nemam 8-icu{#}.

Frka85
10 godina
neaktivan
Laptop problem

mozel pomoc hitno je ovako prilikom paljenja laptopa tastatura radi a kad se upli  neradi ucemu je problem

korlatovic irnes
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
irnes hp kaže...

mozel pomoc hitno je ovako prilikom paljenja laptopa tastatura radi a kad se upli  neradi ucemu je problem

Može li detalja malo više? koji lap? koliko je sve to staro? Jel se događa od nedavno? koliko nedavno? što se prije toga radilo na njemu?

Seriously?
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2015 17:29 (compov).
10 godina
neaktivan

e ovako laptop je  hp  pavilion dv5-1183cl kupljen je nov 2010g  sve to se dogada zadnji tjedan dana.Skoro je ociscenj sistem i to je to

korlatovic irnes
12 godina
neaktivan
irnes hp kaže...

e ovako laptop je  hp  pavilion dv5-1183cl kupljen je nov 2010g  sve to se dogada zadnji tjedan dana.Skoro je ociscenj sistem i to je to

jesi probao usb tastaturu spojiti na lap pa viditi je radi?

Seriously?
10 godina
neaktivan
Laptop problem

Uradjen mi je sistem nanovoi sinoc mi se u neka doba noci kada sam posla da ufgasim neda da ugasim laptop vec trazi update.Cekala sam sat ipo dok to ne zavrsi.Danas mi iskace poruka da opet ce se desiti isto kada podjem da gasim laptop.Zna da je to u Control panelu pa Restore.Uopste ne znam sta mu to radi i kako da to iskljucim nije valjda da mora tako?

0 0 hvala 0
16 godina
Besana kaže...

Uradjen mi je sistem nanovoi sinoc mi se u neka doba noci kada sam posla da ufgasim neda da ugasim laptop vec trazi update.Cekala sam sat ipo dok to ne zavrsi.Danas mi iskace poruka da opet ce se desiti isto kada podjem da gasim laptop.Zna da je to u Control panelu pa Restore.Uopste ne znam sta mu to radi i kako da to iskljucim nije valjda da mora tako?

Otvoriš Control Panel,zatim Windows update,nakon toga s lijeve strane klikneš na "Change settings".Ispod "Important updates" ti pise "Install updates automatically(recomended)" klikni na to,zatim u padajućem izborniku klikni na "Never check for updates(not recomended),zatim na "OK" i to bi bilo to.

Softwer
10 godina
neaktivan
Laptop problem

Hvala na detaljnom objasnjenju.Hoce li smetati ako iskljucim to?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Laptop problem

Moze li meni iko pomoci, sama mi tastatura na pocetku kuca, i kad se pali, onaj Logo Samsung i cekam sve dok ne pritisnem dugme bilo koje, to mi se isto desi kad prodje windows i onaj dio gdje se kuca pass, isto tako pise slova ali nmg vidit koja su pa eto ko zna sta je moguce neka mi odgovori :(

0 0 hvala 0
16 godina
Besana kaže...

Hvala na detaljnom objasnjenju.Hoce li smetati ako iskljucim to?

Kod mene je windows update isključen odavno,do sada nisam imao problema.Ne vjerujem da ćeš ih i ti imati.

Softwer
16 godina
bega1312 kaže...

Moze li meni iko pomoci, sama mi tastatura na pocetku kuca, i kad se pali, onaj Logo Samsung i cekam sve dok ne pritisnem dugme bilo koje, to mi se isto desi kad prodje windows i onaj dio gdje se kuca pass, isto tako pise slova ali nmg vidit koja su pa eto ko zna sta je moguce neka mi odgovori :(

Isključi tipkovnicu,uključi računalo bez tipkovnice kad dođe do toga dijela gdje se upisuje "pass" uključi je i nakon toga ponovno restart računala.Imao sam isti slučaj na starom jednom pc-u.Pokušaj ništa te ne košta.

Softwer
13 godina
Laptop problem

Pozdrav,

Imam problem s lenovo laptopom starim 6 godina. Jutros sam ga upalio i primjetio da mi se tamni doljnji dio ekrana u desnom kutu kod sata,
kad sam ga dotaknuo osjetio sam da se jako pregrijava.
Nakon ponovnog paljenja tamna mrlja je nestala, ali se opet pojavila zbog pregrijavanja nakon par minuta.
U čemu bi mogao biti problem jer do jučer je bilo sve u redu? 

Hvala na pomoći. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Jel ima LCD (CCFL) ekran ili LED?

Kruha i igala...
13 godina
Laptop problem

LCD ekran, nedavno je propiren kompresorom i temperature su normalne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Moguće  da se lampa ili inverter pregrijavaju na tom dijelu (bolje ga ne koristi dok ne saniraš problem).

Naravno, moguće da je i  kvar  u ekranu, ali sumnjam.

Kruha i igala...
16 godina
Laptop problem

Da ne otvaram novu temu istoga imena budem ovdje postavio pitanje.

Imam jedan prastari laptop na servisu na kojem treba instalirati nove Winse XP i spasiti dvije datoteke na trenutnom Winsu.

Problem je što ne mogu doći do windowsa nikako. Upalim laptop i dovede me do ovoga ekrana (slika1).

Kako da dođem do desktopa da spasim te dvije datoteke?

Laptop u pitanju je: HP Compaq6715b

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Laptop problem

bump

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

upališ bilo koji live (boot-os medij) npr linux, minipe.. pronađeš file, kopiraš, gotovo.

alternativno, spojiš disk na neki PC.. može direktno (u PC, sata) ili neki usb kontroler..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.7.2017 16:44 (ihush).
8 godina
neaktivan
Laptop problem

Pozzz gospodo imam jedan laptop lenovo r61 prosipana voda ali nije ugasen odma da li moze da se nekako ocisti ploca nekom kiselinom ili da se popravi hvala unapred

alsen
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina

Sad je kasno, ploču je uhvatila korozija i kratki spojevi koji su uništili komponente, uglavnom trebat će servis koji vjerovatno nije isplativ.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice