poz, evo meni jedan big problem: neki sam dan ostavio crtic da mi sestra gleda jer je mala, ali mi je pred kraj crtica zablokiralo, mama dosla jer mene nije bilo kod kuce, nekako ugasila crtic i zaklopila laptop, ja sam se vratio, pokrenuo laptop, i od onda mi je procesor na 100% perfomanse a nekad se zna spustiti do 0% ali se opet ubrzo digne na 100%, sve mi lagga (steka ali slabo), ventilator hladenja mi ima 3 brzine, i stalno radi na 2. i 3. brzini... kao da se pregrijava ili nesto. i kad sam imao ukopcanu tipkovnicu od kompa u laptop svake minute mi je antivirus pokazivao da je neki troja-nac i brisao ga je (to je bilo u windows/temp datoteci) i onda sam iskopcao tipkovnciu i vise mi nije za virus pokazivao ali ovo za proc neznam kako rijesiti... zna neko neko rijesenje? dal je u pitanju prasina ili nesto jer nisam cistio laptop iznutra 1 godinu.. molim vas za pomoc. i znao mi je puno puta preko noci ostati raditi jer sam skidao torrente. hvala unaprijed! bojim se da ne pregori pa nisam predugo na njemu...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
skines ovo i napravis skeniranje.
ne trebas ga instalirati, vec izaberi opciju - "zelim samo jednom skenirati pc". ako ima napasti,pronaci ce je i sigurno ukloniti.
skines ovo i napravis skeniranje.
ne trebas ga instalirati, vec izaberi opciju - "zelim samo jednom skenirati pc". ako ima napasti,pronaci ce je i sigurno ukloniti.
najbolji si eee :D to radi! skenirao sam, pobrisao je nesto jako puno jer mi je osloodilo oko 10 giga prostora i sad radi kako treba i jos bolje nego sto je radio hvala ti puno! :DD
bas mi je drago. koristi hitmana svako 10 dana i siguran si da je pc ok 
bas mi je drago. koristi hitmana svako 10 dana i siguran si da je pc ok 
sta kad mi free licensa istekne? sad mi je bas istekla i nemogu nista vise.. sta da sad napravim?