Laptop & graficka

poruka: 3
|
čitano: 1.242
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Laptop & graficka

Pozdrav svima, evo prvi put sam na forumu ne zamjerite mi na greskama.

E ovako imam laptop {asus} kupljen neplanirano prije 3-4 mjeseca, uzeo sam ga jer je za te pare zakon 125 eura, posto ja nisam znao da laptopi nisu namjenjeni za gejming ja sam ga uzeo reko ma sad cu moci igrati CS CSGO na max, kad ono ni 1.6 ne mogu igrati :/

Ok ajde to sto ne mogu igrati 1.6 to je zbog slabe konekcije..jer pada fps pa ono metci lete u nebo a ostalo je sve ok ne laga nista,  Al kad udjem u CSGO { sve sam stavio na low i rezoluciju } pa to vam lag koji se ne moze opisati.. probao sam razne druge mislio sam da je do igre i isto je..

Kasnije sam skontao da mi je graficka sranje totalno, a ostalo mi je ono solidno dovoljno za CS:GO { Processor ->  2,99GB ram Intel Dual Cpu T3200 }  Graficka -> { Intel 965 EXPRESS CHIPSET FAMILY }  { DD3 }

E sad glavni razlog zasto sam ovdje je taj kako da zamjenim graficku? i da li je moguce zamjeniti je?

Nisu problem pare jer imam druga koji to radi besplatno a dacu para za graficku ni to nije problem.. samo se bojim da necu moci zamjeniti i da sam bacio ove pare jer mi laptop ne sluzi uopste za nista drugo osim za CSGO

Nemojte sad pisati pa laptop nije namjenjen za gaming znam i ja al ne mislim bas na strogi gaming nego  csgo, ja mislim da ga necu preoteretiti igranjem obicne ne zahtjevne igrice, ocekujem odgovor. lp :D

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Laptop & graficka
Pre star laptop koji ima samo intel grafiku. Drugu nije moguce dodati ili izmjeniti. Iskreno i minecraft bi imao lagove na njemu
11 godina
Laptop & graficka

Na tim jeftinim laptopima grafička je integrirana tako da ništa od zamjene. Općenito su laptopi jako nezahvalni što se nadogradnje tiče tako da... Ubuduće bi bilo najbolje da se prije kupnje malo informiraš o svemu tako da se ne bi ponovilo ovo.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice