Kvar na računalu

poruka: 24
|
čitano: 7.217
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kvar na računalu

Jučer upalim komp dignu mi se Windowsi i nakon nekog vremena nestane mi signal na monitoru. Resetiram ga ponovno digne Windowse i ista stvar. Help

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kvar na računalu

Prvo probaj reinstalirati drivere i provjeri da li je kabel od monitora dobro pričvrščen te provjeri ispravnost kabla,te probaj kabel spojiti na drugi izlaz na grafičkoj ili na drugi ulaz na monitoru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kvar na računalu

ako imas stariju graficku karticu mozda su se poceli pojavljivati "ghost"-ovi  - to ti je znak da kupis novu

Why make something easy way, when there is hard way
16 godina
neaktivan
Kvar na računalu

Kada ti nestane? prilikom igranja, surfanja ili random?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kvar na računalu
ja imam sličan problem,meni pri igranju igrica se ugasi monitor...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kvar na računalu

MiO 5 koja grafa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Radeon HD 3800
15 godina
neaktivan
Kvar na računalu

ljudi molim vas ako netko moze ikako pomoći. sa tim se problemom vec mucim skoro pa pola godine. prije je sve bilo u redu,ali sada ako stavim cd ili dvd u kompjutor uopce ga ne zeli prihvatit niti pocet vrtit. zašto?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gogy31 kaže...

Jučer upalim komp dignu mi se Windowsi i nakon nekog vremena nestane mi signal na monitoru. Resetiram ga ponovno digne Windowse i ista stvar. Help

To je meni bilo kad sam instaliro Windowse jer nisam odma instalirao drivere odi u safe mod i od tamo instaliraj drivere trebalo bi pomoć.

12 godina
neaktivan
Kvar na računalu

Ovako . Već jako dugo (više od godinu dana) imam taj problem kad dvokliknem bilo koji program (bilo mozillu, igricu, word) otvori se onaj prozor "otvori programom". Jedino kad pritisnem desni klik pa Pokreni kao administrator ili start, onda mi se otvori. I kad zatvorim browser, isti prozor se pojavi. Drugi problem. Nijedan od 2 USB utora sprijeda ne reagira kad u njega stavim stick ni čitač za memorijske kartice . Napominjem da nemam pojma o računalima, pa ako je moguće da mi objasnite problem najjednostavnijim rječnikom {#}. Dakle, treba mi objašnjenje za to i zanima me mogu li ja to sama nekako sredit da mi neko to objasni. Hvala.{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Kvar na računalu

Jesu prije usb-i radili? ako nisu onda vjerojatno nisu spojeni. Možeš i sama spojiti ako ti se da otvarati kućište, (ako ne; zovi nekog prijatelja da to napravi :D)

De gustibus non est disputandum.
16 godina
neaktivan
comealive977 kaže...

Ovako . Već jako dugo (više od godinu dana) imam taj problem kad dvokliknem bilo koji program (bilo mozillu, igricu, word) otvori se onaj prozor "otvori programom". Jedino kad pritisnem desni klik pa Pokreni kao administrator ili start, onda mi se otvori. I kad zatvorim browser, isti prozor se pojavi. Drugi problem. Nijedan od 2 USB utora sprijeda ne reagira kad u njega stavim stick ni čitač za memorijske kartice . Napominjem da nemam pojma o računalima, pa ako je moguće da mi objasnite problem najjednostavnijim rječnikom {#}. Dakle, treba mi objašnjenje za to i zanima me mogu li ja to sama nekako sredit da mi neko to objasni. Hvala.{#}

infekcija?
skini s tog linka,free verziju,nemoj prihvatiti isprobavanje plaćene,stavi program na hrvatski i pokreni brzo skeniranje

12 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

Jesu prije usb-i radili? ako nisu onda vjerojatno nisu spojeni. Možeš i sama spojiti ako ti se da otvarati kućište, (ako ne; zovi nekog prijatelja da to napravi :D)

prije su uvijek radili, do prije možda 3 mjeseca.

12 godina
neaktivan

infekcija?
skini s tog linka,free verziju,nemoj prihvatiti isprobavanje plaćene,stavi program na hrvatski i pokreni brzo skeniranje

e još nešto. kad skinem bilo što, iz istog onog razloga neće se pokrene setup za instalaciju, opet se otvori prozor "otvori programom" :S.

16 godina
neaktivan
comealive977 kaže...

infekcija?

e još nešto. kad skinem bilo što, iz istog onog razloga neće se pokrene setup za instalaciju, opet se otvori prozor "otvori programom" :S.

http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Dr-WEB-CureIt.shtml

12 godina
neaktivan

ista stvar. "otvori programom".

17 godina
neaktivan
Kvar na računalu

Reinstall OS-a najjednostavnije riješenje.

Što se tiče USB-ova, jesi probao s više različitih stickova ili ne radi ni jedan? 

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
comealive977 kaže...

ista stvar. "otvori programom".

odi u safe mode i tamo radi

restartas i kod dizanja windowsa tipka f8,odaberes safe mode with networking i pokrenes malwarebytes koji si skinuo..prije samo napravis nadogradnju antivirusnih definicija

edit:sad vidim da si žensko,sorry..jesi ti skenirala s tim malwarebytesom ili nisi?

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.9.2012 21:28 (seneka).
12 godina
neaktivan
Maximus kaže...

Reinstall OS-a najjednostavnije riješenje.

Što se tiče USB-ova, jesi probao s više različitih stickova ili ne radi ni jedan? 

Bi, al ne znam.
I ne radi nijedan.

odi u safe mode i tamo radi

restartas i kod dizanja windowsa tipka f8,odaberes safe mode with networking i pokrenes malwarebytes koji si skinuo..prije samo napravis nadogradnju antivirusnih definicija
edit:sad vidim da si žensko,sorry..jesi ti skenirala s tim malwarebytesom ili nisi?

malwarebytes koji si skinuo (la).
e u tom je problem, nisam skinula jer ne mogu kasnije nikako pokrenut instalaciju zbog dobro nam već poznatog razloga :/.

16 godina
neaktivan
comealive977 kaže...

malwarebytesom ili nisi?

malwarebytes koji si skinuo (la).
e u tom je problem, nisam skinula jer ne mogu kasnije nikako pokrenut instalaciju zbog dobro nam već poznatog razloga :/.

probaj ovo skini ovaj program i kad ga skineš, probaj ga pokrenuti na način da držiš tipku ctrl( u lijevom uglu tipkovnice) i dvoklik na njega,aktiviraj free licencu i pusti ga da skenira
ili uđi u safe mode na način kako sam ti napisao i tamo pokreni malwarebaytes

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.9.2012 23:26 (seneka).
12 godina
neaktivan

e, uspjela sam instalirat malwarebytes nekako i skenirala sam i otklonila te probleme i sad mi se ne javlja  ono "otvori programom" i to je supać. al još uvijek ne reagira USB port. btw, hvala ti puno.

16 godina
neaktivan
comealive977 kaže...

e, uspjela sam instalirat malwarebytes nekako i skenirala sam i otklonila te probleme i sad mi se ne javlja  ono "otvori programom" i to je supać. al još uvijek ne reagira USB port. btw, hvala ti puno.

čuj ne znam šta je s tim portovima,možeš eventualno još proskenirati pc s ovim skenerom,s tim ako si skidala dr web baci stari u smeće,odvuci ga mišem,a  s ovog linka skini novi, odbij pojačani scan  u prvom prozorui  i napravi normalni,skener prepoznaje jezik na računalu ,pa će ti valjda biti lakše
i zanemari raklame koje će eventualno izbaciti

12 godina
neaktivan
Riknuoi ti je optički pogon ;)
12 godina
neaktivan
Kvar na računalu

E ovako ,Kompjuter kad upalim radi mi normalno i onda nakon nekog vremene pocinje kao da nesto 'cvrci' u centralnoj i nakon toga kompjuter prestane raditi,jel zna ko u cemu je problem?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice