pozdrav svima i sretan uskrs svima.Ovako igrao sam world of tanks nekih 2-3 sata i komp mi zašteka temperatura grafe je bila 65-70 stupnjeva a procesor mi neide preko 40stupnjeva dakle komp nije reagiro na ništa morao sam ga restartirat šta bi mu moglo biti ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozdrav svima i sretan uskrs svima.Ovako igrao sam world of tanks nekih 2-3 sata i komp mi zašteka temperatura grafe je bila 65-70 stupnjeva a procesor mi neide preko 40stupnjeva dakle komp nije reagiro na ništa morao sam ga restartirat šta bi mu moglo biti ?
Jel sada radi?
pa sad radi nisam sad pokušavo igrat ako zašteka javim
meni isto zasteka ali se i ugasi
sad mi radi dobro
marin sparks ako sada radi dobro, nemoj ništa dirati, ako imaš volje možeš prašinu ispuhat (oko grafičke pogotovo).
Russa, optereti računalo i pogledaj temp. sa HW monitor.
Ja sam imao nekoliko puta taj problem, naime problem je bio cooler. Cooler kao cooler nije bio problem nego sloj prasine koji se nakupio između ventilatora i lima cooler-a i taj sloj je sprecavao pravilo hlađenje procesora. Procesori sami ugase računar kada se poveća temperatura. Očisti cooler ako je prljav, možeš ispuhat prašinu ako je ima,možeš oprat ali ne preporučujem ti to jer bi mogao skinuti termalnu pastu.
Hvala.
evo danas iz cista mira mi izbaci ovo pogledajte sliku
Pa pise ti da nesto ne valja sa driverima, dakle reinstaliraj chipset,gpu drivere!
evo danas iz cista mira mi izbaci ovo pogledajte sliku
Pogledaj u device manageru pod procesor. Šta ti piše za njegov driver?
Trebalo bi ti pisati ovako:
Ako ti piše gv3.sys klikni da ti se updejta driver za procesor.