Komp šteka

poruka: 3
|
čitano: 3.552
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Komp šteka

DAkle imam situaciju, svako malo kad recimo pokrenem Youtube komp zašteka onako na dvadesetak sekundi, pjesma se ugase sa spotifya, browser not responding i ne možeš ništa tih dvadesetak sekundi... 

Komp je athlon 64 x2 6000+ 3.00GHz, 6 GB rama, nvidia geforce 210, napajanje ne znam koje je. Prilažem sliku diska a sa HDTuneom su mi dvije kockice bile crvene kod provjere bad sectora. Do čega bi moglo biti to štekanje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Komp šteka

Sam si sebi odgovorio na pitanje.

So if God has existed forever, you know, what did he do in his spare time? Like, before he made the Earth and everything?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Komp šteka

da ti opširnije objasnim što je htio napisati Father_D..... Konstatirao si grešku na hardu, to može biti razlog štekanja kompa, osim ovog očitog razloga može biti i milijun drugih. Od operativnog sistema i njegove prenatrpanosti sa kojećime, do hardvera koji šteka..

1. promjeni hard, i instaliraj novi op. sistem

2. očisti od prašine hladnjake i promijeni termalnu pastu na procesorima (athlon i grafa)

3. probaj obnoviti postojeći hard sa nekim programom za testiranje..(ali kako se kaže - od babe nikada djevojka)

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.8.2017 16:32 (Mac_os).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice