Komp se freeza

poruka: 11
|
čitano: 1.355
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Komp se freeza

Dakle, nekad sam od sebe se freeza ili kad ga malo ˝zakacim˝ pa se pomakne komp, mislim da je do northbridgea jer se grije dosta i ne radi bez ventilatora koji puse direkt na njega i u slucaju da ventilatora nema baca blue screen. Hladnjak je malo labav i da se pomicati s rukom vrlo lagano i u dosta velikoj mjeri(mjenjao sam termopastu al nije pomoglo), frend mi je reko da je mozda i do nekakve igle u hardu? molim vas pomognite

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Komp se freeza

haha , ajmo po redu , 

1.skini hwinfo , hwmonitor (svejedno koji hoces ) pa uslikaj temperature 

2.skini hard disk sentinel(trial verziju) pa uslikaj i to i postaj ovdje

3. ako se vec taj stock hladnjak previse mrda ili si ga smrdao imas na njuskalu stock hladnjake za 50 kuna ako neces neki aftermarket.

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Komp se freeza

prve 2 cemo najprije jel su najjeftinije :) pa javim, hvala na brzom odgovoru, jos bih naglasio da su temp. northbridga dobre kad je vent., kad nije nisu...iako mislim da je do toga kaj je northbridge labav pa ga i najmanji udarac malo odlijepi od hladnjak, tj. obrnuto

14 godina
Komp se freeza

Kako moze biti tamo labav, zar on nije "proboden" kroz plocu i sa druge strane ima plasticni zub ? to si ti skidao pa sad ne drzi dobro ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Komp se freeza

ne od kad sam ga kupio je tak labav, mislim drzi se on chipa al neznam, vidjet cete slika pa cemo otom potom

evo tu ima i od harda temp. 

http://prntscr.com/2eaxv5

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 12:33 (111Ante111).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Komp se freeza

Temperature su " solidne " trebao bi taj hladnjak na CPU !OBAVEZNO promijeniti , i taj na plocit rijesiti , ako mozees uslikaj , bez veze ces unistit plocu i procesor

i uslikaj Hard disk sentinel da vidim zdravlje HDD-a

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Komp se freeza
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Komp se freeza

Pa hard je okej , nabavi drugi cooler za cpu imas ih od 50-500kn, provjeri malo kuciste dali je sve dobro pritegnuto , grafika,ploca,hdd

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Komp se freeza

zasto bas mislis da je do cpu hladnjaka, ja mislim da je bas do nb hladnjaka

?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Komp se freeza

Pa nije jedno ili drugo , nego eliminiraj sve poznate probleme , jer nije dobro da hladnjaci ne rade svoj posao kako treba

0 0 hvala 0
15 godina
Komp se freeza

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice