Kako rijesiti problem sa drajverima ?

poruka: 7
|
čitano: 2.933
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Pozdrav

Dakle, imam graficku karticu Nvidia GeForce GTS 450 1 GB DDR5. Skinem najnovije drajvere verzija 331.82 sa Nvidiine stranice, obrisem stare drajvere, pokusam instalirat ove nove drajvere i nece, izbacuje mi Nvidia installation failed. To nije prvi put da mi se desava, i uvijek se moram vratit na one stare drajvere koji su bili kad sam kupio racunar. Nikad nisam dirao nista na racunaru, tako da nije do mene sigurno. E sad da li je problem u drajverima, ali nemoguce da bas ni jedan drajver ne moze, da li mozda ova kartica ima problem sa drajverima, mozda ja nesto pogresno radim, molim vas pomozite.

Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Kako rijesiti problem sa drajverima ?
hoki933 kaže...
Pozdrav

Dakle, imam graficku karticu Nvidia GeForce GTS 450 1 GB DDR5. Skinem najnovije drajvere verzija 331.82 sa Nvidiine stranice, obrisem stare drajvere, pokusam instalirat ove nove drajvere i nece, izbacuje mi Nvidia installation failed. To nije prvi put da mi se desava, i uvijek se moram vratit na one stare drajvere koji su bili kad sam kupio racunar. Nikad nisam dirao nista na racunaru, tako da nije do mene sigurno. E sad da li je problem u drajverima, ali nemoguce da bas ni jedan drajver ne moze, da li mozda ova kartica ima problem sa drajverima, mozda ja nesto pogresno radim, molim vas pomozite.

Hvala

Hmmmm prvo ti ljepo izbrisi sve drivere od graficke i instaliraj one sa cd-a! I onda napravi update ako nece ni tako onda mi se cini da imas neki problem malo zesci!
Jer meni se cini da imas negdje problem u relaciji ploca-grafa ! E sad tu nezz kako bih ti pomogao stavi kod nekog kolegu u komp i bit ce ti puno jasnije!

Ako kod njega radi znaci da je prblem sa plocom ako ne adi onda je sa grafom ptoblem!

Kresimir
12 godina
neaktivan
hoki933 kaže...
Pozdrav

Hvala

Updateuješ Windows i updateovao si i drajvere.

Thing or two about hackers: http://www.smbc-comics.com/comics/20120220.gif
15 godina
neaktivan

A koje Windowse imaš 7 ili 8? Katkad kartici neki driveri jednostavno ne pašu, ja imam GTX460 i Win7 64-bit,  te s nekim driverima je bilo isto problema.

http://www.youtube.com/user/Bambytalica
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PaoloDP kaže...

A koje Windowse imaš 7 ili 8? Katkad kartici neki driveri jednostavno ne pašu, ja imam GTX460 i Win7 64-bit,  te s nekim driverima je bilo isto problema.

Imam Windows 7 64-bit

15 godina
neaktivan

Da, ta verzija drivera koje ti pokušavaš staviti je Game ready, te nisam niti ja probao još, a imaš i noviji .93.

Ali probaj sa nekim starijim, meni je radila i sa verzijama manjim od 300 pa je radila bez problema.

http://www.youtube.com/user/Bambytalica
12 godina
neaktivan
PaoloDP kaže...

Da, ta verzija drivera koje ti pokušavaš staviti je Game ready, te nisam niti ja probao još, a imaš i noviji .93.

Ali probaj sa nekim starijim, meni je radila i sa verzijama manjim od 300 pa je radila bez problema.

OK kvala puno

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice