Kabel

poruka: 5
|
čitano: 1.710
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Kabel

Počeo mi pucketat kabel od monitora i to sve skupa smrdi za pop*zdit kad se desi, ali sve u redu radi bez problema komp.

Pitanje je da li to mogu običnim selotejpom zalijepit ili treba izolir traka ili tako nešto slično?

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Kabel
Zeromaxy21 kaže...

Pitanje je da li to mogu običnim selotejpom zalijepit ili treba izolir traka ili tako nešto slično?

Znaš onu poslovicu? Ne postoje glupa pitanja, samo glupi odgovori, no ovo tvoje pitanje ju demantira.

Pa normalno da ne možeš lijepiti to selotejpom, kaj hoćeš da ti se zapali? I dalje bi smrdilo.

14 godina
neaktivan
Brian kaže...
Zeromaxy21 kaže...

Znaš onu poslovicu? Ne postoje glupa pitanja, samo glupi odgovori, no ovo tvoje pitanje ju demantira.

Pa normalno da ne možeš lijepiti to selotejpom, kaj hoćeš da ti se zapali? I dalje bi smrdilo.

Pa pretpostavljao sam da se ne može, ali bolje prvo pitat prije nego kupit izolir traku.

15 godina
neaktivan

Mislim da ti nije skup novi kabel. Ovo ti se ne isplati popravljati, niti će ti dugo trajati. Imaš i polovnih kabela, a netko ti može i pokloniti višak.

18 godina
Zeromaxy21 kaže...

Počeo mi pucketat kabel od monitora i to sve skupa smrdi za pop*zdit kad se desi, ali sve u redu radi bez problema komp.

Ti uklanjaš simptome umjesto da liječiš uzrok, znači umjesto da promijeniš kabel ili što već treba ti češ ga oblijepiti izolirkom da ti ne smrdi pa nek pucketa koliko hoće {#}

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2012 3:52 (crozoki).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice