Kabal za dvd pogon!!!

poruka: 4
|
čitano: 1.457
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kabal za dvd pogon!!!

Ovako, kupio sam novu matićnu asrcok 970extreme 4, i sad slažem na nju komponente i skužm da nema na njoj prikljućka za ide kabel od dvd pogona. Može li mi netko reći preko ćega bi trebao spojit dvd pogon na matičnu, dali ima neki kabal koji s jedne strane ima ide prikljućak a s druge  onaj koji ide u moju matićnu(jel sata?) ili moram kupovat novi pogon.

Molim vas da što prije odgovorite jel bi išo to sad odmah kupit a dućani ne rade još dugo!!!

MUST visit :D http://www.youtube.com/user/ZOJAmoviesProduction?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 18:25 (zOjA26).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Kabal za dvd pogon!!!
zOjA26 kaže...

Ovako, kupio sam novu matićnu asrcok 970extreme 4, i sad slažem na nju komponente i skužm da nema na njoj prikljućka za ide kabel od dvd pogona. Može li mi netko reći preko ćega bi trebao spojit dvd pogon na matičnu, dali ima neki kabal koji s jedne strane ima ide prikljućak a s druge  onaj koji ide u moju matićnu ili moram kupovat novi pogon.

Molim vas da što prije odgovorite jel bi išo to sad odmah kupit a dućani ne rade još dugo!!!

Takav kabal ne postoji, ali imaš jedan drugi način. Imaš ide kontrolera u obliku pci kartica, ali mislim da ti se više isplati uzeti drugi pogon, bar im cijene nisu velike. Sad za te kartice, ne znam koliko su pouzdane i praktične, jer ih nisam nikad koristio, a mislim da koštaju oko 100 kn (tak mi je ostalo u sjećanju da sam ih prije godinu-dvije vidio, sad da li ima jeftinijih, to ćeš ti morat provjerit)

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
15 godina
Re: Kabal za dvd pogon!!!

Zuerste, žalosno na toj ploči spajati preko IDE-a {#}

Da imam tavku ploču, ne bih ni razmišljao. Odmah bih dao 200tinjak kn za SATA pržilicu.

Moj prijatelj je imao tako nešto, ne znam jel još ima {#}

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
16 godina
neaktivan
Kabal za dvd pogon!!!

I nista znaci uzimam novi dvd pogon.

MUST visit :D http://www.youtube.com/user/ZOJAmoviesProduction?feature=mhee
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice