Pozdrav.
Dakle moje računalo je relativno novo, ima nekih 6mjeseci, sve komponente su nove, osim napajanja, ali uglavnom da prijeđem na stvar
Već nekih 7-8 dana mi se poceo događat čudan niz problema s računalom, pa ću nabrojit neke
- Računalo se zaledi
- Kada ga idem restartat najčešće se čuje kako komp radi ali nema slike, ili pak ima slike i dodje mi do system hardwara gdje mi piše: Boot and select prooper boot device insert boot Media in selected Boot device and press a Key.
- Prilikom restartanja nakon šta se zaledi (restartam na tipki na kučištu) racunalo se nekoliko puta pokuša upaliti ( ali kao da nema dovoljno snage)
Inaće OS je win7 Enterprise 32bit, dobio sam ga prije nekih 20dana.
U poćetku sam sumljao na napajanje, ali neznam kakve veze napajanje ima s ovim što mi piše prilikom očitavanja hardwarea kad mi diže sustav, pa sam brzo shvatio da vjerojatno nije do napajanja riječ.
Još da napomenem, da računalo uspijem upalit tek kada ugasim tipku napajanja te prićekam nekoliko minuta, onda sve radi O.K , ali nakon izvjesnog vremena se ponovo problemi događaju
Skeniram svaki dan, s eset nod32, nikad nije niti pronašao virus...uglavnom stvarno neznam šta mu je pa bi molio nekog tko zna da pokuša pomoč
Unaprijed Hvala, ///M5