Sutra ćemo se ja i on zamjenit za napajanja(moje radi sigurno) pa ako mu se bude opet gasilo nači nije do napajanja.
Testiraj molim te i javi je li do napajanja da si potvrdim jednom zauvijek da vjerujem LC-u ili ne.
nema to veze sa markom napajanja,jednostavno može bit neispravan komad,npr znam par ljudi šta im je novi corsair crka,jednog sa novim taganom isto
Napajanje testirano kod prijatelja, njemu radi. On je meni dao svoje napajanje (corsair 550w) al na mom kompjuteru iz nekog razloga nije radilo. Vjerovatno nije napajanje al ja bi ipak htio sa nekim drugim napajanjem testirat dal mi se gasi kompjuter. Ne znam sta mi jos ostaje... Pregrijavanje nije, dal moze bit da je problem u maticnoj? Zahvalan na bilo kakvoj pomoći.
šta će ti više potvrda za napajanje,oba rade na njegovom kompu znači moguče je mbo otišla ili možda ram
izvadi jedan po jedan ram,prebaci kombiniraj
Evo ti free bump, a vi malo stručnija ekipa pomognite čovjeku, kad se treba svađat svi ste tu, ali kad treba pomoć nikog nema, ja bi rado pomogao, ali kad neznam. Eh moj forume.
eh al da je rekao da će kupit novu konfu i da mu treba par savjeta oko slaganja da vidiš onda kolko " iskusnih strulčnjaka" bi bilo 
Maknuo 1 plocicu rama, ostavio drugu, gasi se. Maknuo drugo, ostavio prvu, gasi se. Sve moguce kombinacije sam probo i dalje se gasi. Jedino ostaje maticna, a i graficku bi mogo probat zamijenit
možeš li kod nekoga posudit grafu,ako mijenjaš mbo onda i proc neki 4 jezgre ubodi bude li love
Ovaj tjedan ćemo se za grafičke zamjenit, pa ćemo vidit, jer to mu se počelo dešavat kad je stavio novu grafu i napajanje, ako napajanje nije, može bit grafička.
posudi mu ploćicu rama,onda nek uradi clear cmos
Hmmmm..... Imam sličnu konfiguraciju i nedavno sam stavio 6850, i od tada mi se događa nešto slično. Nakon rendom vremena, ekran mi se samo zamrzne i ostane tako stajati i moram restartat komp. Temperature su u redu i napajanje isto, jer se ne dešava samo u igricama nego i kod surfanja ili bilo čega.
Iz nekog razloga, odmah sam pomislio na zvuk. I stvarno, kad god su zvučnici bili isključeni, nije se dešavalo nikakvo zamrzavanje.
P.S. Ne dešava mi se tako često, recimo 5 puta u mjesec dana.
Mislim da je stvar u Hdmi izlazu koji prošla grafa nije imala...
Provjeri i ti sa zvukom pa reci.
Probo sam iskljucit zvucnike i igrat bez njih al se svejedno odmah ugasio. Slijedi zamjena grafičke.
Izmijenjena grafička sa frendom. Moja xfx hd 6850 kod njega radi dobro(makar nije mogo instalirat zadnje drivere). Njegova sapphire hd 5850 je kod mene isprva radila dobro al nakon nekog vremena opet se poceo gasit. Primjetio sam da kad samo u aero temi u windowsu da se skro odmah ugasi u minecraftu, a kad sam u basic temi se ne gasi(iako nisam dovoljno dugo igro da budem siguran da se uopce ne gasi). Još sam primjetio prilikom igranja sa skinutim panelom od kučišta da kad radim neke zahtjevnije stvari ili nekoliko sekundi prije gašenja kompjuter počne jako cvičiti i proizvodi neke čudne zvukove. U čemu bi još mogo bit problem? Hvala unaprijed na bilo kakvoj pomoći!
To cvičanje može dolazit iz napajanja ili gpu-a,meni je nekad svirala gtx260 i jedno napajanje.ali sve je radilo ok,ima tema ovde o tome i kažu da su to prigušnice.
Nego zašto kad imaš 4gb rama ne instaliraš 64bit win koji će iskoristit to.Vidi koji ti je mbo bios ,probaj stavit zadnji.To prebacivanje sa aera na basic je kao da fali rama ili gpu rama.