Na starom kompu sam prije par godina izbrisao podatke.Kupovao sam časospis Enter na cd-u je izašao Linux Ubuntu i ja sam to htio staviti na komp.Pošto sam prije rušio windowse mislio sam da je postupak isti formatiram disk(C) i na njega dignem novi OS, a da će mi podaci na drugom disku(D).Kada sam počeo instalaciju sa novog diska kojeg sam napravio shvatio sam da se obje particije moraju formatirati.Budući da nisam želio izgubiti podatke prekinio sam postupak i krenio vračati prethodni OS misleći da ću komp vratiti u prvobitno stanje i da će mi ostati podaci s particije D.Kada sam počeo instalaciju windows-a instalacija mi nije dozvoljavala da krenem dalje dok ne formatiram(obrišem) i drugu particiju.Nazvao sam lika koji održava pc i objasnio šta sam napravio rekao mi je da moram obrisati tu drugu particiju i instalirati windowse rekao je da nesnimam ništa na tu drugu particiju da ne izbrišem podatke zauvijek.Komp mi nikada više nije imao dvije particije (nisam ju pravio) pa kada sam uštekavao usb on je imao oznaku D.Nosio sam kod nekog lika da mi vrati on mi vratio neke slike od igrica valjda sa C diska.Da li postoji naćin da te podatke vratim i kako? Ako netko zna molim da napiše!
Unaprijed hvala!