- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U tansportu se ravalilo...
Ako nije tajna , gdje je slagana konfa?
Nisam uopće niti otvara kuciste da ne bi naletija na dodatan problem.
A monitor uopće nisam otpakira.
Koja je procedura sada? Nisam u zg.
Još sam na mobu pa mi je nezgodno.
Nisam uopće niti otvara kuciste da ne bi naletija na dodatan problem.
A monitor uopće nisam otpakira.
Koja je procedura sada? Nisam u zg.
Još sam na mobu pa mi je nezgodno.
Pa nazovi njih i pitaj. Ovo je razvaljeno... Pogledaj tu bocnu stranicu. U kakvom je stanju to doslo ? Odnosno u kakvom je stanju bila sama kutija da si to primio ?
jesam , posla sam. nadam se da će se sve dobro završiti .
dočekat ću ja i 2 puna miseca bez pc-a :/
Ajme tko je ovo radio kruva ti dragog wtf.
Objesit na stupu za primjer jebem ti
Ako se hladnjak uspio tako iskriviti najvjerojatnije je oštećen i socket
To se ocito tokom dostave bacala kutija... i to gadno...
kutija nije imala ozbiljna oštećenja , na 2-3 mista se vidi udubljenje ali ništa strašno šta bi upućivalo na kaos unutra.
zatražio sam komplet nove komponente pa ćemo vidit.
Nekad se jednostavno dogode ovakvi problemi, bitno da se sve dobro riješi. Naučena lekcija da ne koristim dostavu za već složenu konfu jer je to sve skupa ipak izloženije.
Napiši baš kako ste rješili ujutro kad ti odgovore.
danas ide nazad. nažalost nema više modela grafičke koju sam uzeo pa idem na povrat.
neugodna situacija ali zahvaljujući razumijevanju s obje strane mislim da će se završiti dobro.
zaključno - teško ću se ponovno odlučiti za slanje složene konfiguracije. lagano nek ide u dijelovima..
kod slaganja mi je jedino tricky ta bedasta termalna pasta - da pogodim pravu količinu. ostalo ionako nije neki problem.
jel ima hladnjaka koji dođu već pripremljeni (kao stock cooleri ) na koje ne triba stavljati pastu. i koliko dugo to uopće funkcionira prije nego se mora prominit.
možda je ipak bolje biti bez kompa kad je ovako dobro vrime ( samo se tješim :( )
danas ide nazad. nažalost nema više modela grafičke koju sam uzeo pa idem na povrat.
neugodna situacija ali zahvaljujući razumijevanju s obje strane mislim da će se završiti dobro.
zaključno - teško ću se ponovno odlučiti za slanje složene konfiguracije. lagano nek ide u dijelovima..
kod slaganja mi je jedino tricky ta bedasta termalna pasta - da pogodim pravu količinu. ostalo ionako nije neki problem.
jel ima hladnjaka koji dođu već pripremljeni (kao stock cooleri ) na koje ne triba stavljati pastu. i koliko dugo to uopće funkcionira prije nego se mora prominit.
možda je ipak bolje biti bez kompa kad je ovako dobro vrime ( samo se tješim :( )
Ako nisi siguran kolko paste stavit na proc, mozda ti ovaj video pomogne. Ima par nacina, tipa ak nisi siguran onda termalnu pastu sa karticom ili necime slicnom premazes preko proca, iako je preporucljivo stavljat jednu tocku i onda da to hladnjak sam razmaze (nije neka frka ak je previse paste na procu, frka je ak je premalo, ali po ovim slikama iz future izgleda da je netko stavio jednu tocku previse. I vjeruj mi sto se tice slaganja, bolje da to sve napravis sam, nego da poslije moras nosit kod nekog majstora i davat mu 100-200kn da ti zamijeni neki dio, ovak lijepo ak negdje zapne, pitas na forumu i pomogne ti se i nakon toga to znas za ubuduce.. Da, ryzen procesori (mislim da za intelove isto vrijedi) na stock cooleru vec imaju svoju stock pastu, iako se preporuca da se stavi nesto tipa arctic mx4 (tuba od 4grama) koja ne kosta niti 40kn. Ja ti recimo mjenjam pastu svakih ~8 mjeseci (tad vecinom radim odma i kompletno ciscenje kompa). Da me ne zanima ovo, vjerovatno bi pastu mjenjao svake 2 godine, sto je ajmo rec normalno...
hvala kolega,
sastavlja sam ja već računalo prije ali jednostavno nemam povjerenja sam u sebe šta se te paste tiče.
iako nije tada bilo jubitoa u ovolikoj mjeri pa bi mi tribalo biti znatno lakše.
hvala kolega,
sastavlja sam ja već računalo prije ali jednostavno nemam povjerenja sam u sebe šta se te paste tiče.
iako nije tada bilo jubitoa u ovolikoj mjeri pa bi mi tribalo biti znatno lakše.
Kupi komponente, nađi kojeg susjeda koji se kuži neka ti sastavi, platiš mu pivo i čevape i mirna bosna