Iskljucio sam integriranu graficku, pomoc.

poruka: 9
|
čitano: 1.485
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Iskljucio sam integriranu graficku, pomoc hitno

Ovako pokusao sam prijatelju disableat integriranu graficku tako da sam usao u control panel pa device manager i disablea integriranu graficku da bi se nakon toga pojavio crn ekran i nemoze se nista. Mislio sam napraviti clear cmos ali nemogu doc do baterije pa postoji li neki drugi nacin? Radi se o latpopu acer 5750g.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Iskljucio sam integriranu graficku, pomoc hitn
sLim95 kaže...

Ovako pokusao sam prijatelju disableat integriranu graficku tako da sam usao u control panel pa device manager i disablea integriranu graficku da bi se nakon toga pojavio crn ekran i nemoze se nista. Mislio sam napraviti clear cmos ali nemogu doc do baterije pa postoji li neki drugi nacin? Radi se o latpopu acer 5750g.

Restart, safe mode...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina

Pogledaj dal u BIOS-u ima kakvih postavki vezanih za integriranu ,  mislim da bi trebao vidjeti bios !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
DamageHigh kaže...
sLim95 kaže...

Restart, safe mode...

Kako mislis? Nemogu uopce uci u safe mode jer kada upalim laptop imam samo crn ekran.

15 godina
neaktivan

Što si diro, ako ne znaš?

Moguće je da si samo izlaz promijenio. Derni par puta po Fn+F5 ili probaj neki eksterni monitor.

Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
Re: Iskljucio sam integriranu graficku, pomoc.
Nikola45 kaže...

Moguće je da si samo izlaz promijenio. Derni par puta po Fn+F5 ili probaj neki eksterni monitor.

Imam monitor od svog kompa, kako bi mogao s njim?

16 godina
sLim95 kaže...
DamageHigh kaže...
sLim95 kaže...

Restart, safe mode...

Kako mislis? Nemogu uopce uci u safe mode jer kada upalim laptop imam samo crn ekran.

Pa što se niti BIOS ne prikazuje na ekranu?

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
Re: Iskljucio sam integriranu graficku, pomoc.
Nikola45 kaže...

Uspjelo ovo, Nikola45 imas pice od mene kad dodes u Split! Hvala puno.

15 godina
neaktivan

Just glad I could help.

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice