Internet problem t-com (pomoc)

poruka: 6
|
čitano: 2.489
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Evo ovako,nadam se da ovo nepisem uzalud i da ce mi netko dati dobar savjet ili rjesenje problema..

Imam adsl i max tv vec godinama...Sve je radilo super do nekih unazad 1 mjesec..Otada pucanja veze..

Danas je bio tehnicar,promijenio sve kablove,ruter novi i spliter...

Sada mi je jedini problem da kada me netko nazove na fixni telefon da mi odmah puca veza..Imam samo jedan telefon,onaj siemensov sa bazom sto se moze prenositi...

kako da rijesim problem? 

hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Koji je ruter u pitanju? Ako ti na njemu treperi "VOIP" izbaci splitter i telefon diretno prikopčaj na ruter.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Telefon mora biti spojen u spliter ili u router, ovisno dali ti je puštena digitalna telefonija.

Ako je telefon uključen u zid, i i ima kavih dodirnih točaka sa samom linijiom, onda ti puca veza kod svkaog poziva.

Zovi SZK...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Internet problem t-com (pomoc)
rooswelt1991 kaže...

Telefon mora biti spojen u spliter ili u router, ovisno dali ti je puštena digitalna telefonija.

Ako je telefon uključen u zid, i i ima kavih dodirnih točaka sa samom linijiom, onda ti puca veza kod svkaog poziva.

Zovi SZK...

nema dodira...

zvao sam ih ponovno,opet ce doci....

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.9.2012 22:03 (Cyber_Freak).
13 godina
neaktivan

ja imo problem da mi je net svako tolko "iskocio"... linija nemoze drzat i stavili mi download na 200 kbp/s ili 2 mbp/s  dok je max tv upaljen... mamicu im !!!! 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

rijesili mi problem..tip mi se popeo na tavan,promijenio "paricu" i sad sve sljaka..nema vise pucanja neta...yeeeeeeeeee{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice