Intel 3820 temp problem!

poruka: 6
|
čitano: 1.086
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Intel 3820 temp problem!

Molim pomoć, imam problem s temperaturom procesora, na idle su mi 80c+, i neznam u cemu je problem. Ploca je p9x79, a cooler scythe mugen2, pasta je mx4. Dva puta sam montirao i nema promjene, idle mi je ogroman, koristim back plate za 2011 i svi su sarafi dobro pritegnuti. Ima li tko kakvih ideja?

RAKIA connecting people!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Intel 3820 temp problem!

Jarane jesi stavio ti pastu ? {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.12.2012 22:49 (ZeldiBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Intel 3820 temp problem!

Naravno da jesam, nisam jedanput sastavljao konfiguracije... sada je problem sto je sve u redu složeno a idle je nebulozan.

RAKIA connecting people!
13 godina
neaktivan
Re: Intel 3820 temp problem!
gymboy kaže...

Naravno da jesam, nisam jedanput sastavljao konfiguracije... sada je problem sto je sve u redu složeno a idle je nebulozan.

Probaj vidjeti sa svim programima temp - HWMonitor,Speccy,Everest i ako svaki bude pokazivao isto moguce da je senzor otisao jer ja mislim da je nemoguce da se odjednom procesoru digne temp. na 80C pa i za grafe je to puno u loadu a kamoli procesoru u idlle-u {#}

15 godina
neaktivan
Intel 3820 temp problem!
Mozda hladnjak ne sjeda kako spada.
Skini ga, sve ocisti i stavi indigo izmadju proca i hladnjaka i zaserafi, ALI NIKAKO NE PALI KOMPJUTER.
Onda skini hladnjak i pogledaj na bazi jel ima boje.
I koliko stavljas paste i kako?
Zrno rize, bez razmazivanja?
Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Intel 3820 temp problem!

Hladnjak nije sjedao kako spada, pa sam okrenuo limice na njemu i sad sjeda, ali vise komp ne pali, a na ploci gori crveno lampica od rama. Sad je pitanje je li zbilja odjednom ram problem ( ipak su to 4 kanala) ili se procesor uspio sjebat u tih par paljenja dok nisam skuzio zasto se tako grije. Ugl kad dodjem iz firme danas primam se posla i nadam se da nije nis zgorilo.

RAKIA connecting people!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice