HP pavilion g6 2200 - driveri za grafičku karticu

poruka: 13
|
čitano: 6.446
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav.

Imam problem sa instaliranjem drivera za navedenu vrstu laptopa HP pavilion g6 2200 sm. Naime instalirao sam win 7 64x premium (piratski) i skinuo sam sve drivere od hp i nekih ostalih foruma za grafičku karticu no svaki put kada ih isnstaliram laptop se zamrzne i prestane radit. Onda ga moram u safe modu restartat i deinstalirat drivere za grafičku. Inače su Intelovi HD. Probao sam sa 2 verzije Win 7 i čak poslao laptop natrag u trgovinu jer je pod garancijom. Dobio sam odgovor da je sve u redu pod testiranim win od strane HP dobavljača. Mislim da je problem u samim win jer su piratski i zanima me dali bi uopće bilo pametno nabavit original win 7 ako mi ne radi na dva različita win 7. Ili čak da nabavim win 8 ako se uopće isplati?

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: HP pavilion g6 2200 - driveri za grafičku kart
Kavurmija kaže...

Pozdrav.

Imam problem sa instaliranjem drivera za navedenu vrstu laptopa HP pavilion g6 2200 sm. Naime instalirao sam win 7 64x premium (piratski) i skinuo sam sve drivere od hp i nekih ostalih foruma za grafičku karticu no svaki put kada ih isnstaliram laptop se zamrzne i prestane radit. Onda ga moram u safe modu restartat i deinstalirat drivere za grafičku. Inače su Intelovi HD. Probao sam sa 2 verzije Win 7 i čak poslao laptop natrag u trgovinu jer je pod garancijom. Dobio sam odgovor da je sve u redu pod testiranim win od strane HP dobavljača. Mislim da je problem u samim win jer su piratski i zanima me dali bi uopće bilo pametno nabavit original win 7 ako mi ne radi na dva različita win 7. Ili čak da nabavim win 8 ako se uopće isplati?

Sramoto jedna..na tako fin laptop nakrdžiš piratske Windowse??Dakako da mogu praviti problema jer su piratski,crackirani,patchani ili nešto trećče,što stalno onda pravi neki konflikt..

Kupi(neš se pokajati) Win7 x64 home premium..ili onaj koji proizvođači preporučuju za dotični model..

Drivere skidaj sa stranica proizvođača komponenti,recimo drivere za mrežnu,sa Realtecovih stranica,mada HP preuzime njihove..Bitno je da je sve original,i onda nema beda..

Ja imam Pavilione,i ovaj zadnji,od same kupovine,prije 2,5 godine,nema nijedom rušene Windowse..Uz naravno uredno čišćenje i apgrejd sustava..opet,samo ono što je nužno..

14 godina
neaktivan

Imao sam taj lap (g6 seriju jelte).....nikad više nešto slično. Uglavnom da ne offtopičarim na hp-ovoj stranici zaboravi a na official stranici bogami isto nije bog zna kakav support za x64 bitne windowse. Ja sam riješio problem da sam našao laptop druge marke sa identičnom grafikom i skinuo drivere s njihovog site-a, al se ne mogu sjetit koji je bio laptop u igri. Jel znaš koja je točno grafička u njemu? Ako znaš googlaj modele laptopa sa tom grafičkom i skini sa njihovog sajta. 

Live in your world.Play in ours
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

http://www8.hp.com/hr/hr/products/laptops/product-detail.html?oid=5319608

To bi bio taj laptop. Ima Intel HD Graphics grafičku ništa drugo ne piše.

Čak sam i sa instaliranih win 7 pokrenuo update pa mi je on skinuo nešto i ni ti nisu valjali

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.3.2013 14:04 (Kavurmija).

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
noob4 kaže...

Imao sam taj lap (g6 seriju jelte).....nikad više nešto slično. Uglavnom da ne offtopičarim na hp-ovoj stranici zaboravi a na official stranici bogami isto nije bog zna kakav support za x64 bitne windowse. Ja sam riješio problem da sam našao laptop druge marke sa identičnom grafikom i skinuo drivere s njihovog site-a, al se ne mogu sjetit koji je bio laptop u igri. Jel znaš koja je točno grafička u njemu? Ako znaš googlaj modele laptopa sa tom grafičkom i skini sa njihovog sajta. 

nikako nema na službenim{#},ako ti nisi sposoban naći...to je tvoj problem

Poanta jest da postoje driveri samo za W8

jer je lap pravljen za 8micu..

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=4132&lc=en&cc=hr&dlc=hr&sw_lang=&product=5319606

14 godina
neaktivan
redneck kaže...
noob4 kaže...

nikako nema na službenim{#},ako ti nisi sposoban naći...to je tvoj problem

Poanta jest da postoje driveri samo za W8

jer je lap pravljen za 8micu..

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=4132&lc=en&cc=hr&dlc=hr&sw_lang=&product=5319606

Da si se ikad sreo sa amd radeon 7xxxm grafikom na laptopu na 64-bitnim winsima znao bi o čemu pričam. Ne o support site-u od marke laptopa nego od grafičke. Možeš probat na ovom od lenova, on je imao amd radeon 7xxxm grafiku. A to da na laptop ide samo windows 8 {#}

http://support.lenovo.com/en_US/research/hints-or-tips/detail.page?DocID=HT072970

Live in your world.Play in ours
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.3.2013 18:15 (noob4).
14 godina
neaktivan

Hvala na savjetima probat ću instalirat ove od lenova pa javim kako je prošlo

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo probao sam instalirat ove drivere od lenova i ne radi :(

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

HP Pavilio-n g6-2200- nađi svoj laptop,odaberi jezik,os i driver graphics.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.3.2013 14:33 (lukabo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Driveri su samo za OS Win 8. Probao sam već tu mogućnost kao što sam napisao. Hvala na trudu, ali to ne riješava problem.

12 godina
protjeran

AMD,bilo proc,bilo chipset,bilo grafika,u laptopima su živi užas..

Drugi puta Intel/nVidia..potraži savjet na nekom servisu,probaj na PC ekspert Forumu..{#}..puno sreće..{#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo probaj ove drivere , mislim da bi tribalo radit.

I see offline people !
14 godina
neaktivan

ništa od 7-ice. na 8 sve lijepo radi.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice