HP 625 problem s zvukom

poruka: 8
|
čitano: 3.517
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
HP 625 problem sa zvukom
Problem je u zvuku kojeg nema preko zvučnika, ali ga ima preko slušalica. Laptop je nećakov, te prema njegovom, problem je nastao nakon vađenja/ isključivanje slušalica. Softverski je sve na mjestu, drajveri zvučne deinstalirani/instalirani, ali stvar ostaje ista. Laptop je odnešen na servis, a prva procjena popravka 600 kn, nekakav čip, naravno garancija je taman istekla.

Ima li tko kakvih iskustava s gore navedenim problemom i mišljenje o dijagnostici te cijeni popravka.

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: HP 625 problem sa zvukom

mogao bi biti kriv samo konektor za slušalice

ima jedan dio koji se pomakne kad se slušalice prištekaju i koji pokazuje laptopu da su prištekane, te zvuk više neide na slušalice

imao sam tu situaciju na svojem laptopu...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke????
14 godina
neaktivan

Da to sam i ja rekao nećaku no on je bio nestrpljiv i odnio je laptop u servis.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 19:51 (Paneki).
16 godina
moderator

sve je to sumnjivo...

nema tu ni nikakav čip otić koji bi se mogao zamijenit

zvuk je integriran na matičnoj, a nigdje ju nećeš nać za 600kn da bi ju cijelu mjenjao

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke????
14 godina
neaktivan

Bome razmišljamo isto, prepručio sam nećaku da sutra ode po laptop, a onda ću mu ja već nekako pokušati srediti taj konektor od slušalica.

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 21:04 (Paneki).
16 godina
moderator

nebi bilo prvi put da prevare nekog u servisu sa nekim izmišljenim popravkom, pogotovo kod laptopa

np

14 godina
neaktivan

Ipak zamjenjen "audio board", cijena 113 kn + ruke 180 (u drugom servisu).

16 godina
moderator

dakle to je ona pločica sa konektorima i to je realna cijena

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice