Pozdrav svima!
Evo ja sam novi na forumu pa tako da se ne snalazim najbolje no to nije važno... ;)
Mene zanima par stvari za koje se nadam da ce mi netko pomoci u vezi PS3 i njegovog HHD-a...
Naime ja imam ovu "noviju" verziju PS3 slim-a od 12 GB a ja jako volim igrati i ubijati i voziti i trčati i pucati i hrvati se i trolati itd...
no to nemogu jer imam samo 12 GB SLOBODNOG PROSTORA OD KOJEG JE 10 GB ZA UPOTREBU....pa me sad zanima gdje mogu kupiti "povoljniji" HDD od nekog laptopa ili nečeg sličnog ali da ima dosta mjesta i ako se nevaram dosta okretaja odnosno brzine...
pa jel mi neko moze reci dali kolicina mjesta ovisi o brzini ili kako i nakoji nacin ili vec sta (lol?)...evo da skratim u natuknicama...:
-gdje mogu kupiti "povoljniji" HDD za PS3 od jedno 100-njak GB
-dali je laka zamjena unutra i moze li mi tko to nekako bar pokusati objasnitit ako ne nek dodje do mene i ja cu mu dati 50 kn džeparca za zamjenu ;)
-dali je moguce stare podatke s spremljenim igrama nekako prebaciti s pomocu USB-a ili neceg na novi HDD???
-dali je prostor na HDD-u znacajan za brzinu?
-ako je, moze li mi neko reci neki dobar HDD (ako zna naravno ;) ) s dobrim omjerom cjene:mjesta:brzine ???
evo toliko od mene s pitanjima nadam se da nisam nesto previse zakomplicirao :P no oke....
pozdrav od Antonia!